pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a Ziyaret

12.01.2018 - 12:13, Güncelleme: 12.01.2018 - 12:13
 

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a Ziyaret

ANKARA (AA) - Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanı Ali Şahin ve yönetimi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında...

ANKARA (AA) - Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanı Ali Şahin ve yönetimi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.Yaşar, yaptığı konuşmada, ASMMMO üyelerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu vurguladı. Türkiye’nin ekonomik durumunu değerlendiren Yaşar, "Emekçi hakkını alsın. Üretime destek verilsin. İç piyasaya dayalı yatırım kazandırmıyor. Alım gücü düşük. İhracata önem vermeliyiz. Komşularımızla ve diğer ihracat yaptığımız ülkelerle ilişkilerimizi iyi tutmalıyız ki Türkiye kazansın, ekonomi canlansın." ifadesini kullandı. ASMMMO Başkanı Ali Şahin de "Ülkemizde yaşanan sıkıntıları meslek camiası olarak çok yakından birebir görüyor ve yaşıyoruz. Ekonominin nabzını biz tutuyoruz. Bu nedenle bize yüklenen sorumlulukların farkındayız." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanı Ali Şahin ve yönetimi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında...

ANKARA (AA) - Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanı Ali Şahin ve yönetimi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

Yaşar, yaptığı konuşmada, ASMMMO üyelerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu vurguladı.

Türkiye’nin ekonomik durumunu değerlendiren Yaşar, "Emekçi hakkını alsın. Üretime destek verilsin. İç piyasaya dayalı yatırım kazandırmıyor. Alım gücü düşük. İhracata önem vermeliyiz. Komşularımızla ve diğer ihracat yaptığımız ülkelerle ilişkilerimizi iyi tutmalıyız ki Türkiye kazansın, ekonomi canlansın." ifadesini kullandı.

ASMMMO Başkanı Ali Şahin de "Ülkemizde yaşanan sıkıntıları meslek camiası olarak çok yakından birebir görüyor ve yaşıyoruz. Ekonominin nabzını biz tutuyoruz. Bu nedenle bize yüklenen sorumlulukların farkındayız." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.