pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Yılmaz'a Ziyaretler

11.01.2018 - 13:03, Güncelleme: 11.01.2018 - 13:03
 

Kaymakam Yılmaz'a Ziyaretler

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Nuh Baraklı ve beraberindeki dernek üyeleri Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz'ı makamında...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Nuh Baraklı ve beraberindeki dernek üyeleri Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.Kaymakam Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanlarında olduğunu söyledi.Çalışmalarında derneklere yardım yapabilecekleri durumlarda destek vermeye çalışacaklarını ifade eden Yılmaz, ziyaretlerinden dolayı Başkan Baraklı ve üyelerine teşekkür etti.Baraklı da derneğin çalışmaları hakkında Kaymakam Yılmaz'a bilgi vererek, kabulünden dolayı teşekkür etti.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Nuh Baraklı ve beraberindeki dernek üyeleri Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz'ı makamında...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Nuh Baraklı ve beraberindeki dernek üyeleri Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

Çalışmalarında derneklere yardım yapabilecekleri durumlarda destek vermeye çalışacaklarını ifade eden Yılmaz, ziyaretlerinden dolayı Başkan Baraklı ve üyelerine teşekkür etti.

Baraklı da derneğin çalışmaları hakkında Kaymakam Yılmaz'a bilgi vererek, kabulünden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.