pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale Belediyesi Halk Günü

11.01.2018 - 12:28, Güncelleme: 11.01.2018 - 12:28
 

Kırıkkale Belediyesi Halk Günü

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başkanlığında, halk günü etkinliği gerçekleştirildi.Belediyede gerçekleştirilen programda...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başkanlığında, halk günü etkinliği gerçekleştirildi.Belediyede gerçekleştirilen programda Başkan Saygılı, vatandaşların sorunları dinledi.Başkan Saygılı, burada yaptığı konuşmada, halk günü uygulamasıyla vatandaşların taleplerini birinci ağızdan aldıklarını ve sorunları daha kolay yoldan çözüme kavuşturduklarını söyledi.Halkla buluşmak onların yanında olmak kendilerini mutlu ettiğini belirten Saygılı, "Görevimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini imkanlar ölçüsünde karşılamak. Halk günü etkinliğine ilgi ve alakalarından dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Birinci ağızdan bana taleplerini iletiyorlar. Bizde zaman kaybetmeksizin sorunlara çözüm buluyoruz. Belediye olarak vatandaşlarımızın rahatlığı için gece gündüz demeden çalışıyoruz." diye konuştu.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başkanlığında, halk günü etkinliği gerçekleştirildi.Belediyede gerçekleştirilen programda...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başkanlığında, halk günü etkinliği gerçekleştirildi.

Belediyede gerçekleştirilen programda Başkan Saygılı, vatandaşların sorunları dinledi.

Başkan Saygılı, burada yaptığı konuşmada, halk günü uygulamasıyla vatandaşların taleplerini birinci ağızdan aldıklarını ve sorunları daha kolay yoldan çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Halkla buluşmak onların yanında olmak kendilerini mutlu ettiğini belirten Saygılı, "Görevimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini imkanlar ölçüsünde karşılamak. Halk günü etkinliğine ilgi ve alakalarından dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

Birinci ağızdan bana taleplerini iletiyorlar. Bizde zaman kaybetmeksizin sorunlara çözüm buluyoruz. Belediye olarak vatandaşlarımızın rahatlığı için gece gündüz demeden çalışıyoruz." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.