pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2018 - 18:08, Güncelleme: 10.01.2018 - 18:08
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Sabriye Yılmaz, gazetecilerin zor şartlarda görevlerini ifa ettiklerini söyledi.Yılmaz,...

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Sabriye Yılmaz, gazetecilerin zor şartlarda görevlerini ifa ettiklerini söyledi.Yılmaz, gazeteci Yaşar Tonbak'ı ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü çiçek takdim ederek kutladı.Gazetecilerin kamunun bilgi edinmesi için önemli bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden Yılmaz, "Gazeteciler gerçekten zor şatlarda görevlerini ifa ediyor. Bu anlamda, tüm gazetecilerin bu günleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.Tonbak da Yılmaz ve beraberindekilere teşekkür etti.
ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Sabriye Yılmaz, gazetecilerin zor şartlarda görevlerini ifa ettiklerini söyledi.Yılmaz,...

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Sabriye Yılmaz, gazetecilerin zor şartlarda görevlerini ifa ettiklerini söyledi.

Yılmaz, gazeteci Yaşar Tonbak'ı ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü çiçek takdim ederek kutladı.

Gazetecilerin kamunun bilgi edinmesi için önemli bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden Yılmaz, "Gazeteciler gerçekten zor şatlarda görevlerini ifa ediyor. Bu anlamda, tüm gazetecilerin bu günleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Tonbak da Yılmaz ve beraberindekilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.