pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2018 - 16:48, Güncelleme: 10.01.2018 - 16:48
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

AK Parti İl Başkanı Şahin ve ÇEDAŞ Genel Müdürü Akboğa, AA'ya ziyarette bulundu

SİVAS (AA) - AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bürosunu ziyaret etti. Ziyarette büro çalışanlarının gününü kutlayan Şahin, gazetecilerin zor şartlar altında kutsal bir görevi yerine getirdiğini söyledi. AA çalışanlarına görevlerinde başarı dileyen Şahin, Sivas'ın tanıtımında emek sarf eden bütün basın mensuplarına teşekkür etti.Ziyarette, İl Başkan Yardımcısı Cihad Gözüküçük, Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu, Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Burak Kuruçay da hazır bulundu.ÇEDAŞ Genel Müdürü Akboğa da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla AA'yı ziyaret etti.Gazetecilerin gece gündüz demeden, mesai gözetmeksizin çalıştığını dile getiren Akboğa, ÇEDAŞ'ın çalışmaları hakkında bilgi verdi.Enerji Tasarrufu Haftası dolayısıyla farkındalık oluşturmak için kurumlara tasarruflu ampül hediye ettiklerini anlatan Akboğa, enerjinin etkin ve verimli kullanılmasının çok önemli olduğunu söyledi.Ziyarette, ÇEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Kazım Şeker de hazır bulundu.AA Sivas Büro Sorumlusu Başmuhabir Önder Felek ise ziyaretlerinden dolayı Şahin ve Akboğa'ya teşekkür etti.
AK Parti İl Başkanı Şahin ve ÇEDAŞ Genel Müdürü Akboğa, AA'ya ziyarette bulundu

SİVAS (AA) - AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bürosunu ziyaret etti.

Ziyarette büro çalışanlarının gününü kutlayan Şahin, gazetecilerin zor şartlar altında kutsal bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

AA çalışanlarına görevlerinde başarı dileyen Şahin, Sivas'ın tanıtımında emek sarf eden bütün basın mensuplarına teşekkür etti.

Ziyarette, İl Başkan Yardımcısı Cihad Gözüküçük, Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu, Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Burak Kuruçay da hazır bulundu.

ÇEDAŞ Genel Müdürü Akboğa da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla AA'yı ziyaret etti.

Gazetecilerin gece gündüz demeden, mesai gözetmeksizin çalıştığını dile getiren Akboğa, ÇEDAŞ'ın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Enerji Tasarrufu Haftası dolayısıyla farkındalık oluşturmak için kurumlara tasarruflu ampül hediye ettiklerini anlatan Akboğa, enerjinin etkin ve verimli kullanılmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Ziyarette, ÇEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Kazım Şeker de hazır bulundu.

AA Sivas Büro Sorumlusu Başmuhabir Önder Felek ise ziyaretlerinden dolayı Şahin ve Akboğa'ya teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.