pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10 Ocak İdareciler Günü

10.01.2018 - 16:43, Güncelleme: 10.01.2018 - 16:43
 

10 Ocak İdareciler Günü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla kaymakamlarla bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla kaymakamlarla bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Hirfanlı Barajı Gençlik Kampında gerçekleştirilen programa Kaman, Mucur, Boztepe, Akçakent, ve Çiçekdağı kaymakamları ve eşleri katıldı.Programda konuşan Vali Necati Şentürk, idarecilerin hangi görevde olursa olsun, millete hizmeti asıl amaç olarak gördüklerini hatırlattı.Vatandaşa, her zaman güler yüzle yaklaşarak sorunlarına en hızlı şekilde çözüm bulma gayretinde olduklarını vurgulayan Şentürk, "Milletimizin huzuru ve refahı her şeyden önce gelmektedir. Vatandaşlarımıza kapımız her zaman açıktır. Büyük fedakarlıkla çalışan mesai arkadaşlarım, vatandaş ile devlet arasındaki bağın temelini sağlam kurmalıdır. Bütün mülki idare amirlerinin 10 Ocak İdareciler Günü'nü kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.Toplantıda Şentürk, ilçeler hakkında kaymakam ve idarecilerle görüş alışverişi yaptı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla kaymakamlarla bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla kaymakamlarla bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Hirfanlı Barajı Gençlik Kampında gerçekleştirilen programa Kaman, Mucur, Boztepe, Akçakent, ve Çiçekdağı kaymakamları ve eşleri katıldı.

Programda konuşan Vali Necati Şentürk, idarecilerin hangi görevde olursa olsun, millete hizmeti asıl amaç olarak gördüklerini hatırlattı.

Vatandaşa, her zaman güler yüzle yaklaşarak sorunlarına en hızlı şekilde çözüm bulma gayretinde olduklarını vurgulayan Şentürk, "Milletimizin huzuru ve refahı her şeyden önce gelmektedir. Vatandaşlarımıza kapımız her zaman açıktır. Büyük fedakarlıkla çalışan mesai arkadaşlarım, vatandaş ile devlet arasındaki bağın temelini sağlam kurmalıdır. Bütün mülki idare amirlerinin 10 Ocak İdareciler Günü'nü kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Toplantıda Şentürk, ilçeler hakkında kaymakam ve idarecilerle görüş alışverişi yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.