pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun Esnaf Ve Sanatkarlar Odasında Devir Teslim Töreni

10.01.2018 - 15:18, Güncelleme: 10.01.2018 - 15:18
 

Sorgun Esnaf Ve Sanatkarlar Odasında Devir Teslim Töreni

YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan kongresinde başkan seçilen Erdal Kaygusuz, başkanlık görevini Mehmet Aktaş’tan devraldı.Esnaf ve...

YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan kongresinde başkan seçilen Erdal Kaygusuz, başkanlık görevini Mehmet Aktaş’tan devraldı.Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda düzenlenen devir teslim töreninde görevini devreden Mehmet Aktaş, "Bu bir hizmet nöbetidir. Sorgun için hayırlı olsun. Yeni başkana görevinde başarılar diliyorum." dedi. Başkanlığı devralan Erdal Kaygusuz, seçimlerde kendisine destek veren esnaflara teşekkür ederek hizmetlerin aksamadan devam edeceğini belirtti.Seçim döneminde esnafları tek tek dolaştığını ve sorunların neler olduğunu tespit ettiğini dile getiren Kaygusuz, "İnşallah yönetimimle birlikte bu sorunlara çözüm arayacağız. Artık bire bir ilgilenerek çözümler üreteceğiz. Bundan sonra destek veren vermeyen tüm esnafımız bizlerle sorunlarını paylaşabilir çözüm isteyebilir." diye konuştu. Kaygusuz, özellikle sanayi esnafının sorunlarının çözümüne öncelik vereceklerini sanayi esnafının acil ihtiyacı olan ATM, PTT şubesi gibi sorunları ilgililere iletip çözüm isteyeceğini sözlerine ekledi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan kongresinde başkan seçilen Erdal Kaygusuz, başkanlık görevini Mehmet Aktaş’tan devraldı.Esnaf ve...

YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan kongresinde başkan seçilen Erdal Kaygusuz, başkanlık görevini Mehmet Aktaş’tan devraldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda düzenlenen devir teslim töreninde görevini devreden Mehmet Aktaş, "Bu bir hizmet nöbetidir. Sorgun için hayırlı olsun. Yeni başkana görevinde başarılar diliyorum." dedi.

Başkanlığı devralan Erdal Kaygusuz, seçimlerde kendisine destek veren esnaflara teşekkür ederek hizmetlerin aksamadan devam edeceğini belirtti.

Seçim döneminde esnafları tek tek dolaştığını ve sorunların neler olduğunu tespit ettiğini dile getiren Kaygusuz, "İnşallah yönetimimle birlikte bu sorunlara çözüm arayacağız. Artık bire bir ilgilenerek çözümler üreteceğiz. Bundan sonra destek veren vermeyen tüm esnafımız bizlerle sorunlarını paylaşabilir çözüm isteyebilir." diye konuştu.

Kaygusuz, özellikle sanayi esnafının sorunlarının çözümüne öncelik vereceklerini sanayi esnafının acil ihtiyacı olan ATM, PTT şubesi gibi sorunları ilgililere iletip çözüm isteyeceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.