pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2018 - 12:38, Güncelleme: 10.01.2018 - 12:38
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Bahçeci, mesajında, ilkeli,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Bahçeci, mesajında, ilkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışı içerisinde çalışmalarını sürdüren basın çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.Son yıllarda hızla gelişen kitle iletişim araçları ve basın kuruluşlarının, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanmasında önemli görevler üstlendiğini hatırlatan Bahçeci, şunları kaydetti:"Kırşehir’de tüm sektörlerinin başarıya ulaşmasında ve bu başarının da ülkemiz ekonomisine olumlu yönde yansımasında, basın çalışanlarının çok önemli rolü ve katkıları bulunmaktadır. Basın çalışanlarının şimdiye kadar sağladıkları bu katkıların, bundan sonra da aynı duyarlılıkla vatan ve millet sevgisiyle aynı zamanda insan haklarına saygıyla devam edeceğine inanmaktayım. Zorlu koşullarda dahi mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek, kamuoyunun doğru ve tarafsız olarak bilgilendirilmesinde önemli rol oynayan ve bu sayede kamu hizmetlerinin yürütülmesinde önemli katkıları olan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, aileleriyle birlikte daha nice mutlu, sağlıklı ve başarılı yıllar dilerim."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Bahçeci, mesajında, ilkeli,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bahçeci, mesajında, ilkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışı içerisinde çalışmalarını sürdüren basın çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Son yıllarda hızla gelişen kitle iletişim araçları ve basın kuruluşlarının, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanmasında önemli görevler üstlendiğini hatırlatan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Kırşehir’de tüm sektörlerinin başarıya ulaşmasında ve bu başarının da ülkemiz ekonomisine olumlu yönde yansımasında, basın çalışanlarının çok önemli rolü ve katkıları bulunmaktadır. Basın çalışanlarının şimdiye kadar sağladıkları bu katkıların, bundan sonra da aynı duyarlılıkla vatan ve millet sevgisiyle aynı zamanda insan haklarına saygıyla devam edeceğine inanmaktayım. Zorlu koşullarda dahi mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek, kamuoyunun doğru ve tarafsız olarak bilgilendirilmesinde önemli rol oynayan ve bu sayede kamu hizmetlerinin yürütülmesinde önemli katkıları olan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, aileleriyle birlikte daha nice mutlu, sağlıklı ve başarılı yıllar dilerim."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.