pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erü Yapay Zeka Araştırmaları

10.01.2018 - 12:33, Güncelleme: 10.01.2018 - 12:33
 

Erü Yapay Zeka Araştırmaları

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi, (ERÜ) Financial Times gazetesinin yayınladığı, dünyada yapılan yapay zeka araştırmalarının değerlendirildiği...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi, (ERÜ) Financial Times gazetesinin yayınladığı, dünyada yapılan yapay zeka araştırmalarının değerlendirildiği 100 kuruluş listesine girdi.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Hollanda merkezli bilgi analiz şirketi Elsevier ile Japon ekonomi gazetesi The Nikkei tarafından dünyada yapay zeka konusunda akademik yayınların analizinden derlenen ve 2012-2016 yılları arasında en çok atıfta bulunulan ilgili yayınların dikkate alınarak oluşturulan listede ERÜ de yer aldı. Microsoft'un ilk sırada yer aldığı ve 100 kurumun sıralandığı listede, Türkiye'yi ERÜ 82. sırada temsil etti.
KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi, (ERÜ) Financial Times gazetesinin yayınladığı, dünyada yapılan yapay zeka araştırmalarının değerlendirildiği...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi, (ERÜ) Financial Times gazetesinin yayınladığı, dünyada yapılan yapay zeka araştırmalarının değerlendirildiği 100 kuruluş listesine girdi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Hollanda merkezli bilgi analiz şirketi Elsevier ile Japon ekonomi gazetesi The Nikkei tarafından dünyada yapay zeka konusunda akademik yayınların analizinden derlenen ve 2012-2016 yılları arasında en çok atıfta bulunulan ilgili yayınların dikkate alınarak oluşturulan listede ERÜ de yer aldı.

Microsoft'un ilk sırada yer aldığı ve 100 kurumun sıralandığı listede, Türkiye'yi ERÜ 82. sırada temsil etti.






Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.