pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Kırşehir 6. Olağan İl Kongresi

06.01.2018 - 20:28, Güncelleme: 06.01.2018 - 20:28
 

Ak Parti Kırşehir 6. Olağan İl Kongresi

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, tek liste ile gidilen seçimde güven tazeledi.Aşık Paşa Spor Salonu'nda gerçekleştirilen...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, tek liste ile gidilen seçimde güven tazeledi.Aşık Paşa Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 6. Olağan İl Kongresine Aslan'ın hazırladığı tek liste ile gidildi. Muzaffer Aslan, 600 delegeden kongreye katılanların tamamının oyunu alarak başkan seçildi.Aslan, kongrede yaptığı konuşmada, bu kongrenin AK Parti, Kırşehir ve demokrasi için hayırlara vesile olmasını dileyerek, mutlu günlerini paylaşan misafirlere teşekkür etti. Kırşehir teşkilatı kurulduğu günden itibaren içinde bulunmaya gayret ettiğini vurgulayan Aslan, sevinçleri ve kederleri birlikte yaşadıklarını dile getirdi. Aslan, bu kutlu yürüyüşte 2023 ve 2071 hedefleri için durmadan çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Bu kutlu yola çıkarken Hazreti Ebubekir'in sadakatini, Hazreti Ömer'in adaletini, Hazreti Osman'ın hayasını, Hazreti Ali'nin yiğitliğini ve vefasını kılavuz edindik. Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayacağız." dedi.Kongreye, Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ ve Fikri Işık, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ataş, Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecirtaş, AK Parti bölge milletvekilleri ile çok sayıda partili katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, tek liste ile gidilen seçimde güven tazeledi.Aşık Paşa Spor Salonu'nda gerçekleştirilen...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, tek liste ile gidilen seçimde güven tazeledi.

Aşık Paşa Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 6. Olağan İl Kongresine Aslan'ın hazırladığı tek liste ile gidildi. Muzaffer Aslan, 600 delegeden kongreye katılanların tamamının oyunu alarak başkan seçildi.

Aslan, kongrede yaptığı konuşmada, bu kongrenin AK Parti, Kırşehir ve demokrasi için hayırlara vesile olmasını dileyerek, mutlu günlerini paylaşan misafirlere teşekkür etti.

Kırşehir teşkilatı kurulduğu günden itibaren içinde bulunmaya gayret ettiğini vurgulayan Aslan, sevinçleri ve kederleri birlikte yaşadıklarını dile getirdi.

Aslan, bu kutlu yürüyüşte 2023 ve 2071 hedefleri için durmadan çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Bu kutlu yola çıkarken Hazreti Ebubekir'in sadakatini, Hazreti Ömer'in adaletini, Hazreti Osman'ın hayasını, Hazreti Ali'nin yiğitliğini ve vefasını kılavuz edindik. Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayacağız." dedi.

Kongreye, Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ ve Fikri Işık, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ataş, Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecirtaş, AK Parti bölge milletvekilleri ile çok sayıda partili katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.