pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kulu'da Sis

05.01.2018 - 09:38, Güncelleme: 05.01.2018 - 09:38
 

Kulu'da Sis

KONYA (AA) - Kulu ilçesinde etkisini gösteren sis ve pus trafiği olumsuz yönde etkiliyor. Ankara-Konya karayolu ve ilçede sabah saatlerinde etkisini gösteren...

KONYA (AA) - Kulu ilçesinde etkisini gösteren sis ve pus trafiği olumsuz yönde etkiliyor. Ankara-Konya karayolu ve ilçede sabah saatlerinde etkisini gösteren sis ve pus, görüş mesafesi 30-40 metreye düşerken, trafikte de sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oldu.Sisin yoğun olarak etkili olduğu Kulu kavşağı ile Ankara-Konya-Aksaray karayolunda sürücüler trafik ekipleri tarafından yavaş gitmeleri ve dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.
KONYA (AA) - Kulu ilçesinde etkisini gösteren sis ve pus trafiği olumsuz yönde etkiliyor. Ankara-Konya karayolu ve ilçede sabah saatlerinde etkisini gösteren...

KONYA (AA) - Kulu ilçesinde etkisini gösteren sis ve pus trafiği olumsuz yönde etkiliyor.

Ankara-Konya karayolu ve ilçede sabah saatlerinde etkisini gösteren sis ve pus, görüş mesafesi 30-40 metreye düşerken, trafikte de sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oldu.

Sisin yoğun olarak etkili olduğu Kulu kavşağı ile Ankara-Konya-Aksaray karayolunda sürücüler trafik ekipleri tarafından yavaş gitmeleri ve dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.