pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Derinkuyu'da "Masal Sınıfı" Açıldı

05.01.2018 - 08:43, Güncelleme: 05.01.2018 - 08:43
 

Derinkuyu'da "Masal Sınıfı" Açıldı

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesindeki Şerife Bacı Anaokulunda "Masal sınıfı" açıldı.Öğrencilerin, hayal gücünü geliştirmek ve okula olan ilgilerini...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesindeki Şerife Bacı Anaokulunda "Masal sınıfı" açıldı.Öğrencilerin, hayal gücünü geliştirmek ve okula olan ilgilerini artırmak amacıyla oluşturulan sınıfın açılış kurdelesi, Belediye Başkanı Ahmet Balcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Irmak tarafından kesildi.Okul Müdürü Afet Özdemir, açılış töreninde, "Özel dekorların yerleştirildiği sınıftan 60 öğrencimiz faydalanacak. Sesli ve görüntülü masal anlatma ve dinleme imkanına kavuştular." dedi.Tanıtıcı slayt gösteriminin ardından sona eren törene, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Ahmet Fatih Tatar, İlçe Müftüsü Ramazan Gökmen, öğrenci ve veliler katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesindeki Şerife Bacı Anaokulunda "Masal sınıfı" açıldı.Öğrencilerin, hayal gücünü geliştirmek ve okula olan ilgilerini...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesindeki Şerife Bacı Anaokulunda "Masal sınıfı" açıldı.

Öğrencilerin, hayal gücünü geliştirmek ve okula olan ilgilerini artırmak amacıyla oluşturulan sınıfın açılış kurdelesi, Belediye Başkanı Ahmet Balcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Irmak tarafından kesildi.

Okul Müdürü Afet Özdemir, açılış töreninde, "Özel dekorların yerleştirildiği sınıftan 60 öğrencimiz faydalanacak. Sesli ve görüntülü masal anlatma ve dinleme imkanına kavuştular." dedi.

Tanıtıcı slayt gösteriminin ardından sona eren törene, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Ahmet Fatih Tatar, İlçe Müftüsü Ramazan Gökmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.