pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun'da "81 İliz Hepimiz Biriz" Projesi

04.01.2018 - 15:33, Güncelleme: 04.01.2018 - 15:33
 

Sorgun'da "81 İliz Hepimiz Biriz" Projesi

YOZGAT (AA) - Sorgun'da, "81 İliz Hepimiz Biriz" projesi kapsamında sergi açıldı.Yavuz Selim Ortaokulunda düzenlenen serginin açılışına katılan İlçe...

YOZGAT (AA) - Sorgun'da, "81 İliz Hepimiz Biriz" projesi kapsamında sergi açıldı.Yavuz Selim Ortaokulunda düzenlenen serginin açılışına katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projenin, Yozgat’ı temsilen Yavuz Selim Ortaokulu tarafından yürütüldüğünü belirtti.Okul koridorunda açılan ve her ilin özelliklerinin yer aldığı afişlerden oluşan projeyle, öğrencilerin her ili tanıma fırsatı bulduğunu aktaran Ekinci, "Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizde merak duygusunun aşılanması anlamında, memleketimizin güzelliklerini görmeleri, devletini ve milletini sahiplenmesi anlamında böyle bir projenin katkı sağlayacağını umut ediyorum. İnşallah bu tür projeler birlik ve beraberliğimize hizmet eder ve 81 il farklı da olsa, her ilde kendimizden bir şeyler bulabiliriz." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Sorgun'da, "81 İliz Hepimiz Biriz" projesi kapsamında sergi açıldı.Yavuz Selim Ortaokulunda düzenlenen serginin açılışına katılan İlçe...

YOZGAT (AA) - Sorgun'da, "81 İliz Hepimiz Biriz" projesi kapsamında sergi açıldı.

Yavuz Selim Ortaokulunda düzenlenen serginin açılışına katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projenin, Yozgat’ı temsilen Yavuz Selim Ortaokulu tarafından yürütüldüğünü belirtti.

Okul koridorunda açılan ve her ilin özelliklerinin yer aldığı afişlerden oluşan projeyle, öğrencilerin her ili tanıma fırsatı bulduğunu aktaran Ekinci, "Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizde merak duygusunun aşılanması anlamında, memleketimizin güzelliklerini görmeleri, devletini ve milletini sahiplenmesi anlamında böyle bir projenin katkı sağlayacağını umut ediyorum. İnşallah bu tür projeler birlik ve beraberliğimize hizmet eder ve 81 il farklı da olsa, her ilde kendimizden bir şeyler bulabiliriz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.