pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Altınovalı Kadınlar Sanatlarını Geliştiriyor

04.01.2018 - 11:18, Güncelleme: 04.01.2018 - 11:18
 

Altınovalı Kadınlar Sanatlarını Geliştiriyor

ANKARA (AA) - Altınova Belediyesi ile İlçe Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa açtığı kurslara yoğun ilgi gösteren Altınovalı kadınlar, el becerileriyle...

ANKARA (AA) - Altınova Belediyesi ile İlçe Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa açtığı kurslara yoğun ilgi gösteren Altınovalı kadınlar, el becerileriyle birbirinden güzel ürünler ortaya çıkardı.Altınova Peçenek İlkokulunda açılan iğne oyası ve tel kırma kursuna katılan kadınlar, ev ekonomisine de katkıda bulunuyor.Kursta iğne oyası ve tel kırmanın inceliklerini öğrenen kadınlar, bunları kumaşlara yansıtarak ortaya çıkartıkları ürünleri satışa sunuyor.Zamanı verimli kullanmanın da mutluluğunu yaşayan kadınlar, bu imkanı kendilerine sağlayan yetkililere teşekkür etti.
ANKARA (AA) - Altınova Belediyesi ile İlçe Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa açtığı kurslara yoğun ilgi gösteren Altınovalı kadınlar, el becerileriyle...

ANKARA (AA) - Altınova Belediyesi ile İlçe Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa açtığı kurslara yoğun ilgi gösteren Altınovalı kadınlar, el becerileriyle birbirinden güzel ürünler ortaya çıkardı.

Altınova Peçenek İlkokulunda açılan iğne oyası ve tel kırma kursuna katılan kadınlar, ev ekonomisine de katkıda bulunuyor.

Kursta iğne oyası ve tel kırmanın inceliklerini öğrenen kadınlar, bunları kumaşlara yansıtarak ortaya çıkartıkları ürünleri satışa sunuyor.

Zamanı verimli kullanmanın da mutluluğunu yaşayan kadınlar, bu imkanı kendilerine sağlayan yetkililere teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.