pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Bilinçli Aile İdeal Gençlik" Konulu Konferans

03.01.2018 - 15:38, Güncelleme: 03.01.2018 - 15:38
 

"Bilinçli Aile İdeal Gençlik" Konulu Konferans

YOZGAT (AA) - Sorgun Mehmet Akif Ersoy Okul Aile Birliğince, "Bilinçli Aile İdeal Gençlik" konulu konferans düzenlendi.İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu’nda...

YOZGAT (AA) - Sorgun Mehmet Akif Ersoy Okul Aile Birliğince, "Bilinçli Aile İdeal Gençlik" konulu konferans düzenlendi.İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa, konuşmacı olarak kişisel gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan katıldı. Konferansın ardından AA muhabirine açıklama yapan Okul Aile Birliği Başkanı Kazım Ergün, çocukların şekillenmesi ve istenilen hedefe ulaşmasının, eğitimle mümkün olacağını ifade etti.Bu eğitimlerin merkezinde, okulların bulunduğunu vurgulayan Ergün, "Eğitimde kaliteyi yükseltmek, okul, veli, öğrenci ilişkilerini geliştirmek. Velilerin öğrencilere yaklaşımının ve davranışlarının nasıl olması gerektiği konusunda konferans düzenledik. Kişisel gelişim uzmanı ve eğitimci yazar Sıtkı Aslanhan’ı konferans vermesi için davet okulumuza davet ettik. Verimli bir konferans oldu, bütün katılımcılara teşekkür ediyorum." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Mehmet Akif Ersoy Okul Aile Birliğince, "Bilinçli Aile İdeal Gençlik" konulu konferans düzenlendi.İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu’nda...

YOZGAT (AA) - Sorgun Mehmet Akif Ersoy Okul Aile Birliğince, "Bilinçli Aile İdeal Gençlik" konulu konferans düzenlendi.

İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa, konuşmacı olarak kişisel gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan katıldı.

Konferansın ardından AA muhabirine açıklama yapan Okul Aile Birliği Başkanı Kazım Ergün, çocukların şekillenmesi ve istenilen hedefe ulaşmasının, eğitimle mümkün olacağını ifade etti.

Bu eğitimlerin merkezinde, okulların bulunduğunu vurgulayan Ergün, "Eğitimde kaliteyi yükseltmek, okul, veli, öğrenci ilişkilerini geliştirmek. Velilerin öğrencilere yaklaşımının ve davranışlarının nasıl olması gerektiği konusunda konferans düzenledik. Kişisel gelişim uzmanı ve eğitimci yazar Sıtkı Aslanhan’ı konferans vermesi için davet okulumuza davet ettik. Verimli bir konferans oldu, bütün katılımcılara teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.