pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mars'la "Yüz Yüze" Sergisi

02.01.2018 - 17:08, Güncelleme: 02.01.2018 - 17:08
 

Mars'la "Yüz Yüze" Sergisi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Bilim Merkezi'nde "Mars'la Yüz Yüze" sergisi ziyaretçilerini bekliyor.Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Bilim Merkezi'nde "Mars'la Yüz Yüze" sergisi ziyaretçilerini bekliyor.Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, sergi bu ay sonuna kadar gezilebilecek. Kayseri Bilim Merkezi açıldığı günden bu yana ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği sergi'de Mars ile ilgili bilgiler sunuluyor. Mars'la Yüz Yüze sergisi, bu ay sonuna kadar Kayseri Bilim Merkezi'nde ziyaretçi kabul etmeye devam edecek.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Bilim Merkezi'nde "Mars'la Yüz Yüze" sergisi ziyaretçilerini bekliyor.Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Bilim Merkezi'nde "Mars'la Yüz Yüze" sergisi ziyaretçilerini bekliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, sergi bu ay sonuna kadar gezilebilecek.

Kayseri Bilim Merkezi açıldığı günden bu yana ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği sergi'de Mars ile ilgili bilgiler sunuluyor.

Mars'la Yüz Yüze sergisi, bu ay sonuna kadar Kayseri Bilim Merkezi'nde ziyaretçi kabul etmeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.