pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kocasinan Belediye Meclisi Toplandı

02.01.2018 - 16:38, Güncelleme: 02.01.2018 - 16:38
 

Kocasinan Belediye Meclisi Toplandı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi ocak ayı meclis toplantısı yapıldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi ocak ayı meclis toplantısı yapıldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda, 18 gündem maddesi görüşüldü.Toplantıda, Erkilet Zade, Erkilet General Emir, Erkilet, Uğurevler, Şeker, Sümer, Serçeönü, Karpuzatan ve Oymaağaç mahallelerinin imar planları görüşülüp, karara bağlandı.Çolakbayrakdar, toplantıda yaptığı konuşmada, 2018 yılında daha fazla yatırım ve proje yapacaklarını belirterek, 2018 yılının bir önceki yıldan daha verimli ve daha bereketli geçmesi dileğinde bulundu.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi ocak ayı meclis toplantısı yapıldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi ocak ayı meclis toplantısı yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda, 18 gündem maddesi görüşüldü.

Toplantıda, Erkilet Zade, Erkilet General Emir, Erkilet, Uğurevler, Şeker, Sümer, Serçeönü, Karpuzatan ve Oymaağaç mahallelerinin imar planları görüşülüp, karara bağlandı.

Çolakbayrakdar, toplantıda yaptığı konuşmada, 2018 yılında daha fazla yatırım ve proje yapacaklarını belirterek, 2018 yılının bir önceki yıldan daha verimli ve daha bereketli geçmesi dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.