pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Yılın İlk Nikahı Kıyıldı

02.01.2018 - 14:28, Güncelleme: 02.01.2018 - 14:28
 

Karaman'da Yılın İlk Nikahı Kıyıldı

KARAMAN (AA) - Karaman’da yeni yılın ilk nikahı kıyıldı.Karaman Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na evlilik başvurusunda bulunan Seyit Sayey ve Hamide...

KARAMAN (AA) - Karaman’da yeni yılın ilk nikahı kıyıldı.Karaman Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na evlilik başvurusunda bulunan Seyit Sayey ve Hamide Türk çiftinin nikahı, Karaman Belediyesi Evlendirme Memuru Fehmi Duysak tarafından kıyıldı.Çifte evlilik cüzdanlarını veren Duysak, çiftlere Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın mutluluk mesajını iletti.Diğer taraftan Karaman Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nun, 2017 yılının nikah istatistikleri de belli oldu.2017 yılında belediyeye başvuran bin 305 çiftin nikahı kıyıldı. 2016 yılında bu rakam bin 391 olmuştu.
KARAMAN (AA) - Karaman’da yeni yılın ilk nikahı kıyıldı.Karaman Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na evlilik başvurusunda bulunan Seyit Sayey ve Hamide...

KARAMAN (AA) - Karaman’da yeni yılın ilk nikahı kıyıldı.

Karaman Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na evlilik başvurusunda bulunan Seyit Sayey ve Hamide Türk çiftinin nikahı, Karaman Belediyesi Evlendirme Memuru Fehmi Duysak tarafından kıyıldı.

Çifte evlilik cüzdanlarını veren Duysak, çiftlere Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın mutluluk mesajını iletti.

Diğer taraftan Karaman Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nun, 2017 yılının nikah istatistikleri de belli oldu.

2017 yılında belediyeye başvuran bin 305 çiftin nikahı kıyıldı. 2016 yılında bu rakam bin 391 olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.