pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı Sebzeleri Katar'a Gönderiliyor

02.01.2018 - 13:38, Güncelleme: 02.01.2018 - 13:38
 

Beypazarı Sebzeleri Katar'a Gönderiliyor

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçesinde üretilen sebzeler Katar'a ihraç ediliyor.Beypazarı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, Kırbaşı...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçesinde üretilen sebzeler Katar'a ihraç ediliyor.Beypazarı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, Kırbaşı Mahallesindeki havuç ve sebze paketleme tesislerinde incelemede bulundu.Türkiye havuç üretiminin yüzde 50'sinin üretildiği Beypazarı'nda yaklaşık 54 bin ton marul ve 24 bin ton ıspanak üretimi yapıldığını söyledi.Beypazarı sebzelerinin ihraç edildiğini kaydeden Ekici, "Haftada 3-4 tır Katar'a sebze gönderiliyor." dedi.
ANKARA (AA) - Beypazarı İlçesinde üretilen sebzeler Katar'a ihraç ediliyor.Beypazarı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, Kırbaşı...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçesinde üretilen sebzeler Katar'a ihraç ediliyor.

Beypazarı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, Kırbaşı Mahallesindeki havuç ve sebze paketleme tesislerinde incelemede bulundu.

Türkiye havuç üretiminin yüzde 50'sinin üretildiği Beypazarı'nda yaklaşık 54 bin ton marul ve 24 bin ton ıspanak üretimi yapıldığını söyledi.

Beypazarı sebzelerinin ihraç edildiğini kaydeden Ekici, "Haftada 3-4 tır Katar'a sebze gönderiliyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.