pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de Uyuşturucu Operasyonları

02.01.2018 - 12:43, Güncelleme: 02.01.2018 - 12:43
 

Nevşehir'de Uyuşturucu Operasyonları

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgilere göre,...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgilere göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde yaptıkları aramada, bir miktar metamfetamin ele geçirdi. Araçta bulunan R.İ, U.U, ve M.T. gözaltına alındı.Polis ekiplerince, il merkezinde şüphe üzerine durdurulan diğer bir araçta da arama yapıldı.Sürücü O.E. ile T.G'nin üst armasında, çoraplarının içine saklanmış metamfetamin bulundu.Gözaltına alınan zanlılar, hakkında "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçlarından işlem yapıldığı öğrenildi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgilere göre,...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde yaptıkları aramada, bir miktar metamfetamin ele geçirdi.

Araçta bulunan R.İ, U.U, ve M.T. gözaltına alındı.

Polis ekiplerince, il merkezinde şüphe üzerine durdurulan diğer bir araçta da arama yapıldı.

Sürücü O.E. ile T.G'nin üst armasında, çoraplarının içine saklanmış metamfetamin bulundu.

Gözaltına alınan zanlılar, hakkında "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçlarından işlem yapıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.