pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sosyal denge tazminatı sözleşmesi sevindirdi

Siyaset 29.12.2017 - 16:13, Güncelleme: 29.12.2017 - 16:13
 

Sosyal denge tazminatı sözleşmesi sevindirdi

SİVAS'ta Memur- Sen Konfederasyonuna bağlı Bem-Bir-Sen ile Sivas Belediyesi ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği arasında 2018-2019 yıllarını kapsayan...

SİVAS'ta Memur- Sen Konfederasyonuna bağlı Bem-Bir-Sen ile Sivas Belediyesi ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği arasında 2018-2019 yıllarını kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı. Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu, sendika binasında düzenlediği basın açıklamasında imzalanan "Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi" hakkında bilgi verdi. Pakoğlu, çalıştıkları kurumları zorda bırakarak sözleşme yapmadıklarını belirterek, "Yaptığımız müzakereler sonucunda sözleşmelerimizi imzalıyor olmaktan dolayı öncelikle mutluluğumu ifade etmek isterim. Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi önemli bir anlaşma. Üyelerimizin özlük haklarını koruma noktasında Belediye Başkanımızla, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimizle uyum halindeyiz. Bu uyumun neticesinde bu güzel tabloyu yaşıyoruz. Her şartta çalışanlarının yanında olan ve desteğini esirgemeyen, çalışanların haklarını her zaman koruyan ve emeğinin karşılığını almasına özen gösteren tüm yetkililere, bu konuda emek veren, kafa yoran tüm arkadaşlarımıza Bem-Bir-Sen ailesi adına en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Personelimizin çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilmesi için gerekenleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Çalışanımıza maddi anlamda destek sağlayacak olan sözleşme ile personelimiz lehine en iyi şartları oluşturduk diyebiliriz" dedi.Sözleşmelerini karşılıklı samimiyet yoluyla yaptıklarını anlatan Pakoğlu şöyle konuştu:"Sözleşme imzalarken şuna dikkat ediyoruz, bulunduğumuz kurum ne kadar güçlü olursa, bulunduğumuz kuruma ne kadar katkı sağlarsak, kurumumuz o kadar güçlü olur ve verimin artmasına sebep olur. Kurumlarımız daha güçlü olduğu zaman bizde daha fazla faydalanıyoruz. Üyelerimizin ve çalışanlarımızın yaşam standartlarını yükseltmenin gayretini gösterdik. Arkadaşlarımız da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha özverili çalışacaklardır." Pakoğlu, sözleşme imzalamasında katkı sağlayan Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya'ya teşekkür etti.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta Memur- Sen Konfederasyonuna bağlı Bem-Bir-Sen ile Sivas Belediyesi ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği arasında 2018-2019 yıllarını kapsayan...

SİVAS'ta Memur- Sen Konfederasyonuna bağlı Bem-Bir-Sen ile Sivas Belediyesi ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği arasında 2018-2019 yıllarını kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu, sendika binasında düzenlediği basın açıklamasında imzalanan "Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi" hakkında bilgi verdi. Pakoğlu, çalıştıkları kurumları zorda bırakarak sözleşme yapmadıklarını belirterek, "Yaptığımız müzakereler sonucunda sözleşmelerimizi imzalıyor olmaktan dolayı öncelikle mutluluğumu ifade etmek isterim. Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi önemli bir anlaşma. Üyelerimizin özlük haklarını koruma noktasında Belediye Başkanımızla, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimizle uyum halindeyiz. Bu uyumun neticesinde bu güzel tabloyu yaşıyoruz. Her şartta çalışanlarının yanında olan ve desteğini esirgemeyen, çalışanların haklarını her zaman koruyan ve emeğinin karşılığını almasına özen gösteren tüm yetkililere, bu konuda emek veren, kafa yoran tüm arkadaşlarımıza Bem-Bir-Sen ailesi adına en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Personelimizin çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilmesi için gerekenleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Çalışanımıza maddi anlamda destek sağlayacak olan sözleşme ile personelimiz lehine en iyi şartları oluşturduk diyebiliriz" dedi.

Sözleşmelerini karşılıklı samimiyet yoluyla yaptıklarını anlatan Pakoğlu şöyle konuştu:

"Sözleşme imzalarken şuna dikkat ediyoruz, bulunduğumuz kurum ne kadar güçlü olursa, bulunduğumuz kuruma ne kadar katkı sağlarsak, kurumumuz o kadar güçlü olur ve verimin artmasına sebep olur. Kurumlarımız daha güçlü olduğu zaman bizde daha fazla faydalanıyoruz. Üyelerimizin ve çalışanlarımızın yaşam standartlarını yükseltmenin gayretini gösterdik. Arkadaşlarımız da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha özverili çalışacaklardır."

Pakoğlu, sözleşme imzalamasında katkı sağlayan Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya'ya teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.