pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

29.12.2017 - 11:08, Güncelleme: 29.12.2017 - 11:08
 

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı, 3 fotoğraf için oy kullandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.Oylama hakkında bilgi alan Ayrancı, haber kategorisinde AA foto muhabiri Özkan Bilgin'in "Mehmetçik'in bayram namazı", yaşam kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü" ve spor kategorisinde Abdullah Coşkun'un, "Türkiye'nin sevinci" adlı fotoğraflara oy verdi.Ayrancı, her kategoride çok güzel fotoğrafların bulunduğunu söyledi.Fotoğrafın insan ve sanat bağlamında özel bir ilişkisi bulunduğunu belirten Ayrancı, "Her zaman söylerim, fotoğrafın arka planı olmalıdır. Fotoğraf bir hikaye anlatmalı, sadece bir şeyi göstermemeli. Oyladığımız fotoğraflarda da hikayesini düşünerek karar verdim. Anadolu Ajansı bizim için çok önemli bir kurum. Ben sürekli takip ediyorum. Türkiye ve dünya gündemini genellikle Anadolu Ajansından takip ediyorum ve çok başarılı buluyorum. Başarılarının devamını dilerim." diye konuştu.
Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı, 3 fotoğraf için oy kullandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Oylama hakkında bilgi alan Ayrancı, haber kategorisinde AA foto muhabiri Özkan Bilgin'in "Mehmetçik'in bayram namazı", yaşam kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü" ve spor kategorisinde Abdullah Coşkun'un, "Türkiye'nin sevinci" adlı fotoğraflara oy verdi.

Ayrancı, her kategoride çok güzel fotoğrafların bulunduğunu söyledi.

Fotoğrafın insan ve sanat bağlamında özel bir ilişkisi bulunduğunu belirten Ayrancı, "Her zaman söylerim, fotoğrafın arka planı olmalıdır. Fotoğraf bir hikaye anlatmalı, sadece bir şeyi göstermemeli. Oyladığımız fotoğraflarda da hikayesini düşünerek karar verdim. Anadolu Ajansı bizim için çok önemli bir kurum. Ben sürekli takip ediyorum. Türkiye ve dünya gündemini genellikle Anadolu Ajansından takip ediyorum ve çok başarılı buluyorum. Başarılarının devamını dilerim." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.