pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Oran Kalkınma Ajansı Kayseri'de Toplandı

28.12.2017 - 12:13, Güncelleme: 28.12.2017 - 12:13
 

Oran Kalkınma Ajansı Kayseri'de Toplandı

KAYSERİ (AA) - Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Yönetim Kurulu Toplantısı, Kayseri'de yapıldı.KAYSO toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan...

KAYSERİ (AA) - Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Yönetim Kurulu Toplantısı, Kayseri'de yapıldı.KAYSO toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Kayseri, Sivas ve Yozgat'taki ORAN Kalkınma Ajansının yaptığı çalışmaların devam ettiğini söyledi.Şehirlerin tanıtımının önemli olduğunu vurgulayan Yurtanaç, "Kayseri ve Sivas'ta kayak merkezlerimiz var. Bunların halka tanıtılması ve uluslararası gündeme getirilmesi önemli bir konu. Bildiğim kadarıyla Arap iş adamlarının Kayseri'ye bir ziyareti oldu. Bu tanıtım çalışmalarına devam etmek gerekiyor. Ocak ayını sonunda İstanbul'da uluslararası bir turizm fuarı vat biz bu fuara katılacağız." ifadelerini kullandı.Toplantıya, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Sivas Valisi Davut Gül, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.
KAYSERİ (AA) - Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Yönetim Kurulu Toplantısı, Kayseri'de yapıldı.KAYSO toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan...

KAYSERİ (AA) - Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Yönetim Kurulu Toplantısı, Kayseri'de yapıldı.

KAYSO toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Kayseri, Sivas ve Yozgat'taki ORAN Kalkınma Ajansının yaptığı çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Şehirlerin tanıtımının önemli olduğunu vurgulayan Yurtanaç, "Kayseri ve Sivas'ta kayak merkezlerimiz var. Bunların halka tanıtılması ve uluslararası gündeme getirilmesi önemli bir konu. Bildiğim kadarıyla Arap iş adamlarının Kayseri'ye bir ziyareti oldu. Bu tanıtım çalışmalarına devam etmek gerekiyor. Ocak ayını sonunda İstanbul'da uluslararası bir turizm fuarı vat biz bu fuara katılacağız." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Sivas Valisi Davut Gül, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.