pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö Sanığı Eski Sağlık Çalışanlarına Hapis Cezası

28.12.2017 - 11:33, Güncelleme: 28.12.2017 - 11:33
 

Fetö Sanığı Eski Sağlık Çalışanlarına Hapis Cezası

Kırşehir'de FETÖ üyeliğinden yargılanan 11 sanıktan 8'ine 4 yıl 2 ay ile 6 yıl 3 ay arasında değişen hapis cezaları verildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin davada yargılanan eski sağlık çalışanı 11 sanıktan 8'i, 4 yıl 2 ay ile 6 yıl 3 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklar Necati Yılmaz, Halil İbrahim Şahin, Tamer Dağıstan, Ali Rıza Gürbüz ile tutuksuz 7 sanık, avukatları ve yakınları katıldı. Cumhuriyet savcısının mütalaasının ardından savunma yapan sanıklar, suçlamaları reddederek tahliye ve beraatlerini istedi.Mahkeme heyeti, "terör örgütü üyesi olma" suçundan sanıklar Tamer Dağıstan, Halil İbrahim Şahin, Ali Rıza ve Yusuf Gürbüz, Selma Yılmaz, Zehra Kılıç'a 6 yıl 3 ay, Alpaslan Kuş ve Necati Yılmaz'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi.Tutuksuz yargılanan 3 kadın sanığın dosyalarını ayıran mahkeme heyeti, mevcut delil durumu ve tutuklulukta geçirdikleri süreyi göz önünde bulundurarak tutuklu sanıkların adli kontrol şartıyla tahliyesine hükmetti.
Kırşehir'de FETÖ üyeliğinden yargılanan 11 sanıktan 8'ine 4 yıl 2 ay ile 6 yıl 3 ay arasında değişen hapis cezaları verildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin davada yargılanan eski sağlık çalışanı 11 sanıktan 8'i, 4 yıl 2 ay ile 6 yıl 3 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.

Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklar Necati Yılmaz, Halil İbrahim Şahin, Tamer Dağıstan, Ali Rıza Gürbüz ile tutuksuz 7 sanık, avukatları ve yakınları katıldı.

Cumhuriyet savcısının mütalaasının ardından savunma yapan sanıklar, suçlamaları reddederek tahliye ve beraatlerini istedi.

Mahkeme heyeti, "terör örgütü üyesi olma" suçundan sanıklar Tamer Dağıstan, Halil İbrahim Şahin, Ali Rıza ve Yusuf Gürbüz, Selma Yılmaz, Zehra Kılıç'a 6 yıl 3 ay, Alpaslan Kuş ve Necati Yılmaz'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi.

Tutuksuz yargılanan 3 kadın sanığın dosyalarını ayıran mahkeme heyeti, mevcut delil durumu ve tutuklulukta geçirdikleri süreyi göz önünde bulundurarak tutuklu sanıkların adli kontrol şartıyla tahliyesine hükmetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.