pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yozgat'taki "Üniversite Öğrencisine Cinsel Saldırı" İddiası

26.12.2017 - 15:58, Güncelleme: 26.12.2017 - 15:58
 

Yozgat'taki "Üniversite Öğrencisine Cinsel Saldırı" İddiası

Gözaltına alınan 6 üniversite öğrencisi hakkında "suç uydurmak"tan işlem yapıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta sosyal medya üzerinden "üniversite öğrencisi bir kadının 5 kişinin cinsel saldırısına maruz kaldığı, bıçaklandığı ve hastaneye kaldırıldığı iddiaları"nı paylaştıkları ileri sürülen 6 üniversite öğrencisi gözaltına alındı. Yozgat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 23 Aralık'ta Bozok Üniversitesinde meydana geldiği iddia edilen "Bir kız öğrencinin 5 şahıs tarafından tecavüze uğradığı ayrıca kesici aletle yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı" şeklindeki sosyal medya paylaşımlarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı aktarılan açıklamada, bu kapsamda yapılan çalışmalar sonucu Bozok Üniversitesinde eğitim gören N.A, İ.Ö, G.G, F.D, T.T. ve H.L'nin gözaltına alındığı ifade edildi.Açıklamada, haklarında sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak "suç uydurmak"tan işlem yapılan şüphelilerin, emniyetteki ifadelerinden sonra serbest bırakıldığı bildirildi.
Gözaltına alınan 6 üniversite öğrencisi hakkında "suç uydurmak"tan işlem yapıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta sosyal medya üzerinden "üniversite öğrencisi bir kadının 5 kişinin cinsel saldırısına maruz kaldığı, bıçaklandığı ve hastaneye kaldırıldığı iddiaları"nı paylaştıkları ileri sürülen 6 üniversite öğrencisi gözaltına alındı.

Yozgat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 23 Aralık'ta Bozok Üniversitesinde meydana geldiği iddia edilen "Bir kız öğrencinin 5 şahıs tarafından tecavüze uğradığı ayrıca kesici aletle yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı" şeklindeki sosyal medya paylaşımlarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı aktarılan açıklamada, bu kapsamda yapılan çalışmalar sonucu Bozok Üniversitesinde eğitim gören N.A, İ.Ö, G.G, F.D, T.T. ve H.L'nin gözaltına alındığı ifade edildi.

Açıklamada, haklarında sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak "suç uydurmak"tan işlem yapılan şüphelilerin, emniyetteki ifadelerinden sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.