pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Yılmaz Askerlerle Bir Araya Geldi

26.12.2017 - 14:28, Güncelleme: 26.12.2017 - 14:28
 

Kaymakam Yılmaz Askerlerle Bir Araya Geldi

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlerle yemek yedi.İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlerle yemek yedi.İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Erkan Özkan tarafından karşılanan ve yemekhanede İçişleri Bakanlığının yeni genelgesine göre yapılan "Allah'ımıza hamdolsun, milletimiz var olsun" duasının ardından Yılmaz'ın "afiyet olsun" demesi ile yemekler yenildi. Yemeğin ardından Özkan ve askerlerle sohbet eden Yılmaz, tezkere alacaklara sivil hayatta başarılar dileyerek, "Bayrağımızın ve vatanımızın bekçisi Mehmetçiklerle yemek yemenin mutluluğunu yaşadım." dedi. Programa İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Seda Kırbaş da eşlik etti.
SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlerle yemek yedi.İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlerle yemek yedi.

İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Erkan Özkan tarafından karşılanan ve yemekhanede İçişleri Bakanlığının yeni genelgesine göre yapılan "Allah'ımıza hamdolsun, milletimiz var olsun" duasının ardından Yılmaz'ın "afiyet olsun" demesi ile yemekler yenildi.

Yemeğin ardından Özkan ve askerlerle sohbet eden Yılmaz, tezkere alacaklara sivil hayatta başarılar dileyerek, "Bayrağımızın ve vatanımızın bekçisi Mehmetçiklerle yemek yemenin mutluluğunu yaşadım." dedi.

Programa İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Seda Kırbaş da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.