pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çedaş Şarkışla'da Muhtarlarla Buluştu

25.12.2017 - 13:23, Güncelleme: 25.12.2017 - 13:23
 

Çedaş Şarkışla'da Muhtarlarla Buluştu

SİVAS (AA) - Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Şarkışla ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek kurumun çalışmaları...

SİVAS (AA) - Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Şarkışla ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi Seminer Salonu'nda düzenlenen toplantıda Akboğa, 2017 yılı çalışmalarını değerlendirerek, 2018 yılında planlanan yatırım çalışmaları için muhtarların taleplerini aldı. ÇEDAŞ olarak muhtarları önemsediklerini söyleyen Akboğa, 2018 yılında ilçe ve köylerde yapılacak olan çalışmaların programını hazırladıklarını, bunun için de muhtarların taleplerini dinlediklerini ifade etti.Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş ise sorunların giderilmesi için hassasiyet gösterdiklerini kaydetti. Toplantıya, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Cemel Belde Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, Gürçayır Belde Belediye Başkanı Osman Özkan, ÇEDAŞ Sistem İşletme Direktörü Özgür Alpaslan ve muhtarlar katıldı.
SİVAS (AA) - Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Şarkışla ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek kurumun çalışmaları...

SİVAS (AA) - Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Şarkışla ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi Seminer Salonu'nda düzenlenen toplantıda Akboğa, 2017 yılı çalışmalarını değerlendirerek, 2018 yılında planlanan yatırım çalışmaları için muhtarların taleplerini aldı.

ÇEDAŞ olarak muhtarları önemsediklerini söyleyen Akboğa, 2018 yılında ilçe ve köylerde yapılacak olan çalışmaların programını hazırladıklarını, bunun için de muhtarların taleplerini dinlediklerini ifade etti.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş ise sorunların giderilmesi için hassasiyet gösterdiklerini kaydetti.

Toplantıya, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Cemel Belde Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, Gürçayır Belde Belediye Başkanı Osman Özkan, ÇEDAŞ Sistem İşletme Direktörü Özgür Alpaslan ve muhtarlar katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.