pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Seçildi

25.12.2017 - 12:53, Güncelleme: 25.12.2017 - 12:53
 

Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Seçildi

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamlığı 2018 yılında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda (SYDV) görev alacak mütevelli heyetini seçti.Aşık Veysel...

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamlığı 2018 yılında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda (SYDV) görev alacak mütevelli heyetini seçti.Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi seminer salonunda yapılan seçime Kaymakam Akif Pektaş, 12 mahalle, 6 belde ve 95 köy muhtarı katıldı. Yıl sonu genel değerlendirilmesi yapılan toplantıda, 2018 yılında yapılacak çalışmalar ile yürütülecek faaliyetler planlandı. Toplantı sonunda Yıldırım Mahalle Muhtarı Gülten Çetin ve Harun köyü Muhtarı Nurettin Nergiz 2018 yılı faaliyet dönemi için SYDV mütevelli heyetine seçildi.
SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamlığı 2018 yılında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda (SYDV) görev alacak mütevelli heyetini seçti.Aşık Veysel...

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamlığı 2018 yılında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda (SYDV) görev alacak mütevelli heyetini seçti.

Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi seminer salonunda yapılan seçime Kaymakam Akif Pektaş, 12 mahalle, 6 belde ve 95 köy muhtarı katıldı.

Yıl sonu genel değerlendirilmesi yapılan toplantıda, 2018 yılında yapılacak çalışmalar ile yürütülecek faaliyetler planlandı.

Toplantı sonunda Yıldırım Mahalle Muhtarı Gülten Çetin ve Harun köyü Muhtarı Nurettin Nergiz 2018 yılı faaliyet dönemi için SYDV mütevelli heyetine seçildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.