pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'de Fotoğraf Söyleşisi Etkinliği

25.12.2017 - 11:58, Güncelleme: 25.12.2017 - 11:58
 

Beyşehir'de Fotoğraf Söyleşisi Etkinliği

KONYA (AA) - Beyşehir'de Sille Sanat Sarayın da, fotoğraf söyleşisi etkinliği gerçekleştirildi.Beyşehir Fotoğraf Topluluğu (BEYFOT) Başkanı ve fotoğraf...

KONYA (AA) - Beyşehir'de Sille Sanat Sarayın da, fotoğraf söyleşisi etkinliği gerçekleştirildi.Beyşehir Fotoğraf Topluluğu (BEYFOT) Başkanı ve fotoğraf sanatçısı Seyit Konyalı, Sille Sanat Sarayın da etkinlikte katılımcılara fotoğraf sanatı üzerine bilgi verdi.Seyit Konyalı dünyaya açılan bir kapı olarak birçok etkinlik ve faaliyetin içerisinde yer aldıklarını vurguladı.Konyalı'nın "Leylekler Vadisi" ile "Gölde kış" konulu fotoğraf sunumu beğeniyle izlendi. Konyalı, sunumunun ardından katılımcıların yönelttiği soruları cevaplandırdı. Etkinlikte, uluslararası fotoğraf sanatçısı Reha Bilir'in fotoğraf sanatındaki 42. yılı da pasta kesilerek kutlandı. Bilir, etkinliğe katılan tüm fotoğraf severlere teşekkür etti.
KONYA (AA) - Beyşehir'de Sille Sanat Sarayın da, fotoğraf söyleşisi etkinliği gerçekleştirildi.Beyşehir Fotoğraf Topluluğu (BEYFOT) Başkanı ve fotoğraf...

KONYA (AA) - Beyşehir'de Sille Sanat Sarayın da, fotoğraf söyleşisi etkinliği gerçekleştirildi.

Beyşehir Fotoğraf Topluluğu (BEYFOT) Başkanı ve fotoğraf sanatçısı Seyit Konyalı, Sille Sanat Sarayın da etkinlikte katılımcılara fotoğraf sanatı üzerine bilgi verdi.

Seyit Konyalı dünyaya açılan bir kapı olarak birçok etkinlik ve faaliyetin içerisinde yer aldıklarını vurguladı.

Konyalı'nın "Leylekler Vadisi" ile "Gölde kış" konulu fotoğraf sunumu beğeniyle izlendi. Konyalı, sunumunun ardından katılımcıların yönelttiği soruları cevaplandırdı.

Etkinlikte, uluslararası fotoğraf sanatçısı Reha Bilir'in fotoğraf sanatındaki 42. yılı da pasta kesilerek kutlandı.

Bilir, etkinliğe katılan tüm fotoğraf severlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.