pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Hamsi Şenliği Düzenlendi

24.12.2017 - 14:48, Güncelleme: 24.12.2017 - 14:48
 

Niğde'de Hamsi Şenliği Düzenlendi

NİĞDE (AA) - Niğde Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince "6. Hamsi Şenliği" gerçekleştirildi.Niğde Atatürk Şehir Ormanı'ndaki etkinlikte...

NİĞDE (AA) - Niğde Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince "6. Hamsi Şenliği" gerçekleştirildi.Niğde Atatürk Şehir Ormanı'ndaki etkinlikte katılımcılara yaklaşık bir ton balık ikram edildi, kemençe eşliğinde horon tepildi.Etkinlikte konuşan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, "Bu tür etkinliklerin, kültürlerimizin yaşatılması, bizden sonraki nesillere aktarılması ve insanlar arasındaki dostluk, kardeşlik bağlarının güçlenmesi noktasında çok büyük faydaları var." dedi.Niğde Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Lütfi Güler de şenliğin Niğde’de sembol haline geldiğini belirterek, "Karadeniz, kendine has folkloru kültürüyle diğer bölgeler gibi çok güzel bir yöredir. Karadeniz'in güzelliklerini, insanının sıcaklığını ve yaşam tarzını tanıtmak, Niğdeli hemşehrilerimizle samimi diyalog kurmak için bu tür etkinlikleri düzenliyoruz.” diye konuştu.Şenlikte Vali Yılmaz, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan ve AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, mangalın başına geçerek hamsi pişirdi.
NİĞDE (AA) - Niğde Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince "6. Hamsi Şenliği" gerçekleştirildi.Niğde Atatürk Şehir Ormanı'ndaki etkinlikte...

NİĞDE (AA) - Niğde Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince "6. Hamsi Şenliği" gerçekleştirildi.

Niğde Atatürk Şehir Ormanı'ndaki etkinlikte katılımcılara yaklaşık bir ton balık ikram edildi, kemençe eşliğinde horon tepildi.

Etkinlikte konuşan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, "Bu tür etkinliklerin, kültürlerimizin yaşatılması, bizden sonraki nesillere aktarılması ve insanlar arasındaki dostluk, kardeşlik bağlarının güçlenmesi noktasında çok büyük faydaları var." dedi.

Niğde Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Lütfi Güler de şenliğin Niğde’de sembol haline geldiğini belirterek, "Karadeniz, kendine has folkloru kültürüyle diğer bölgeler gibi çok güzel bir yöredir. Karadeniz'in güzelliklerini, insanının sıcaklığını ve yaşam tarzını tanıtmak, Niğdeli hemşehrilerimizle samimi diyalog kurmak için bu tür etkinlikleri düzenliyoruz.” diye konuştu.

Şenlikte Vali Yılmaz, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan ve AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, mangalın başına geçerek hamsi pişirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.