pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Basketbolda Maçın Ardından

23.12.2017 - 22:38, Güncelleme: 23.12.2017 - 22:38
 

Basketbolda Maçın Ardından

Eskişehir Basket Başantrenörü Berrocal: "Oyunu elimizde tutmayı iyi bildik ve maçı kazandık" - TOFAŞ Başantrenörü Ene: "İlk yarıda iyiydik ancak sonra kötüydük. İkinci yarıda ise durduk"

ESKİŞEHİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında sahasında TOFAŞ'ı 76-75 mağlup eden Eskişehir Basket'in başantrenörü Josep Maria Berrocal, oyunu ellerinde iyi tutarak maçı kazandıklarını söyledi.Berrocal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirtti.Maçın ikinci yarısında çok iyi oynadıklarını aktaran Berrocal, "En iyi oyunumuzu oynamaya çalıştık. Dayanıklılığımızı, enerjimizi ve karakterimiz ortaya koyduk. Oyunu elimizde tutmayı iyi bildik ve maçı kazandık. Oyunun sonunu getirebilmek ve çok iyi değilken kazanabilmek önemliydi." değerlendirmesinde bulundu.- TOFAŞ cephesiTOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, galibiyetinden dolayı Eskişehir Basket'i tebrik ettiğini kaydetti.Kötü bir oyun sergilediklerini anlatan Ene, "İlk yarıda iyiydik ancak sonra kötüydük. İkinci yarıda ise durduk. Yoruluyoruz, zorlu bir maç trafiğimiz var. İkinci yarıda sadece topu çembere atmayı düşündük. Organizasyon içinde oynayamadık." diye konuştu.
Eskişehir Basket Başantrenörü Berrocal: "Oyunu elimizde tutmayı iyi bildik ve maçı kazandık" - TOFAŞ Başantrenörü Ene: "İlk yarıda iyiydik ancak sonra kötüydük. İkinci yarıda ise durduk"


ESKİŞEHİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında sahasında TOFAŞ'ı 76-75 mağlup eden Eskişehir Basket'in başantrenörü Josep Maria Berrocal, oyunu ellerinde iyi tutarak maçı kazandıklarını söyledi.

Berrocal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirtti.

Maçın ikinci yarısında çok iyi oynadıklarını aktaran Berrocal, "En iyi oyunumuzu oynamaya çalıştık. Dayanıklılığımızı, enerjimizi ve karakterimiz ortaya koyduk. Oyunu elimizde tutmayı iyi bildik ve maçı kazandık. Oyunun sonunu getirebilmek ve çok iyi değilken kazanabilmek önemliydi." değerlendirmesinde bulundu.


- TOFAŞ cephesi


TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, galibiyetinden dolayı Eskişehir Basket'i tebrik ettiğini kaydetti.

Kötü bir oyun sergilediklerini anlatan Ene, "İlk yarıda iyiydik ancak sonra kötüydük. İkinci yarıda ise durduk. Yoruluyoruz, zorlu bir maç trafiğimiz var. İkinci yarıda sadece topu çembere atmayı düşündük. Organizasyon içinde oynayamadık." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.