pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Süt Hijyeni Eğitimi

22.12.2017 - 11:43, Güncelleme: 22.12.2017 - 11:43
 

Beypazarı'nda Süt Hijyeni Eğitimi

ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezi ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle kadınlara yönelik "süt hijyeni" konulu...

ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezi ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle kadınlara yönelik "süt hijyeni" konulu kurs düzenlendi. Yoğunpelit Mahallesi'nde düzenlenen kursa, 15 kadın katılıyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yavuz Ekici, yaptığı açıklamada, Yoğunpelit Mahallesi'nin ardından Tacettin Mahallesi'nde de kurs açacaklarını belirterek, mahallelerde sürü yönetimi ve arıcılık kursları da düzenleyeceklerini söyledi. Kursiyerler de bilmedikleri birçok şeyi öğrendiklerini ifade ederek, yetkililere teşekkür etti.
ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezi ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle kadınlara yönelik "süt hijyeni" konulu...

ANKARA (AA) - Beypazarı Halk Eğitim Merkezi ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle kadınlara yönelik "süt hijyeni" konulu kurs düzenlendi.

Yoğunpelit Mahallesi'nde düzenlenen kursa, 15 kadın katılıyor.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yavuz Ekici, yaptığı açıklamada, Yoğunpelit Mahallesi'nin ardından Tacettin Mahallesi'nde de kurs açacaklarını belirterek, mahallelerde sürü yönetimi ve arıcılık kursları da düzenleyeceklerini söyledi.

Kursiyerler de bilmedikleri birçok şeyi öğrendiklerini ifade ederek, yetkililere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.