pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk’ta Uyuşturucu Operasyonu

22.12.2017 - 10:23, Güncelleme: 22.12.2017 - 10:23
 

Çubuk’ta Uyuşturucu Operasyonu

Polisin "dur" ihtarına uymayan otomobildeki 4 kişi, kovalamacanın ardından yakalandı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü tutuklandı. Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "dur" ihtarına uymayan otomobili takibe aldı. Uzun süren kovalamacanın ardından Ziya Ülhak ve Şehit Ali Çakır caddelerinin kesiştiği kavşağı trafiğe kapatan polis ekipleri, otomobili durdurarak içerisindeki H.Ç, H.K, Y.P. ve B.T'yi gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramda, "fişek" tabir edilen kullanıma hazır 16 paket eroin, kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait mühimmat ile uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen bir miktar para ele geçirildi.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Y.P, B.T. ve H.Ç. tutuklandı.Hakkında "kurusıkı tabanca bulundurmak" suçundan işlem yapılan H.K. ise serbest bırakıldı.
Polisin "dur" ihtarına uymayan otomobildeki 4 kişi, kovalamacanın ardından yakalandı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "dur" ihtarına uymayan otomobili takibe aldı.

Uzun süren kovalamacanın ardından Ziya Ülhak ve Şehit Ali Çakır caddelerinin kesiştiği kavşağı trafiğe kapatan polis ekipleri, otomobili durdurarak içerisindeki H.Ç, H.K, Y.P. ve B.T'yi gözaltına alındı.

Otomobilde yapılan aramda, "fişek" tabir edilen kullanıma hazır 16 paket eroin, kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait mühimmat ile uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen bir miktar para ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Y.P, B.T. ve H.Ç. tutuklandı.

Hakkında "kurusıkı tabanca bulundurmak" suçundan işlem yapılan H.K. ise serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.