pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Toktay, Bakan Elvan'ı Ziyaret Etti

22.12.2017 - 10:13, Güncelleme: 22.12.2017 - 10:13
 

Toktay, Bakan Elvan'ı Ziyaret Etti

KARAMAN (AA) - Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı makamında ziyaret edip üyelerinin talep ve sorunlarının...

KARAMAN (AA) - Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı makamında ziyaret edip üyelerinin talep ve sorunlarının iletildiğini bildirdi.Toktay, yaptığı yazılı açıklamada, TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Toplantısı için gittiği Ankara'da Bakan Elvan'ı da ziyaret ettiğini kaydetti.Ziyarette, konsey toplantısında dile getirilmek üzere üyeler tarafından odaya iletilen sorunlar ve çözüm önerilerini Bakan Elvan'la paylaştığını aktaran Toktay, "Sayın Bakanımızla gayet samimi bir ortamda görüştük. Kendisi bize tespit ettiğimiz sorunlarla ilgileneceğini iletti. Gösterdiği ilgi ve Karaman'ımıza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
KARAMAN (AA) - Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı makamında ziyaret edip üyelerinin talep ve sorunlarının...

KARAMAN (AA) - Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı makamında ziyaret edip üyelerinin talep ve sorunlarının iletildiğini bildirdi.

Toktay, yaptığı yazılı açıklamada, TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Toplantısı için gittiği Ankara'da Bakan Elvan'ı da ziyaret ettiğini kaydetti.

Ziyarette, konsey toplantısında dile getirilmek üzere üyeler tarafından odaya iletilen sorunlar ve çözüm önerilerini Bakan Elvan'la paylaştığını aktaran Toktay, "Sayın Bakanımızla gayet samimi bir ortamda görüştük. Kendisi bize tespit ettiğimiz sorunlarla ilgileneceğini iletti. Gösterdiği ilgi ve Karaman'ımıza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.