pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölbaşı'nda Hamsi Festivali Yapılacak

21.12.2017 - 15:48, Güncelleme: 21.12.2017 - 15:48
 

Gölbaşı'nda Hamsi Festivali Yapılacak

ANKARA (AA) - Ankara Karadenizliler Derneği ve Gölbaşı Belediyesi işbirliğinde, 24 Aralık Pazar günü Hamsi Festivali yapılacak.Karadenizliler Derneğinden...

ANKARA (AA) - Ankara Karadenizliler Derneği ve Gölbaşı Belediyesi işbirliğinde, 24 Aralık Pazar günü Hamsi Festivali yapılacak.Karadenizliler Derneğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Atatürk Sahil Parkı'nda gerçekleştirilecek etkinlikte 1,5 ton hamsi ikramında bulunulacak.Karadeniz yöresine ait halk oyunlarının sergileneceği etkinliğe, Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) öğrencileri de katılacak.Ankaralıları etkinliğe davet eden Ankara Karadenizliler Derneği Başkanı Cemal Durmuş, hem Karadeniz kültürünü yaşatmak hem de hemşehrilerin bir araya gelmesi amacıyla bu tür etkinlikleri düzenlediklerini kaydetti. Durmuş, "Türkiye'nin mozaiği ve değerlerine bağlılığıyla tüm halkımızın kaynaşarak güzel bir gün geçirmesini umut ediyoruz. Ülkemizin birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu dönemde, biz de üzerimize düşen vazifeyi yerine getiriyoruz. Karadeniz'in vazgeçilmezi olan hamsiyi Ankaralılarla paylaşıyoruz." ifadesini kullandı.
ANKARA (AA) - Ankara Karadenizliler Derneği ve Gölbaşı Belediyesi işbirliğinde, 24 Aralık Pazar günü Hamsi Festivali yapılacak.Karadenizliler Derneğinden...
ANKARA (AA) - Ankara Karadenizliler Derneği ve Gölbaşı Belediyesi işbirliğinde, 24 Aralık Pazar günü Hamsi Festivali yapılacak.

Karadenizliler Derneğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Atatürk Sahil Parkı'nda gerçekleştirilecek etkinlikte 1,5 ton hamsi ikramında bulunulacak.

Karadeniz yöresine ait halk oyunlarının sergileneceği etkinliğe, Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) öğrencileri de katılacak.

Ankaralıları etkinliğe davet eden Ankara Karadenizliler Derneği Başkanı Cemal Durmuş, hem Karadeniz kültürünü yaşatmak hem de hemşehrilerin bir araya gelmesi amacıyla bu tür etkinlikleri düzenlediklerini kaydetti.

Durmuş, "Türkiye'nin mozaiği ve değerlerine bağlılığıyla tüm halkımızın kaynaşarak güzel bir gün geçirmesini umut ediyoruz. Ülkemizin birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu dönemde, biz de üzerimize düşen vazifeyi yerine getiriyoruz. Karadeniz'in vazgeçilmezi olan hamsiyi Ankaralılarla paylaşıyoruz." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.