pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrencilere Yeni Sınav Sitemi Anlatıldı

21.12.2017 - 14:03, Güncelleme: 21.12.2017 - 14:03
 

Öğrencilere Yeni Sınav Sitemi Anlatıldı

KONYA (AA) - Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi tarafından "Yeni sınav sistemi ve motivasyon" konusunda seminer düzenlendi. Okulun 11 ve 12. sınıf...

KONYA (AA) - Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi tarafından "Yeni sınav sistemi ve motivasyon" konusunda seminer düzenlendi. Okulun 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin katıldığı seminer, Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. KTO Karatay Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Ali Bozgedik, öğrencilere yeni sınav sitemi hakkında bilgiler verdi.Bozgedik, öğrencilerin hedeflerine ulaşabilmeleri için planlı çalışmaları gerektiğini belirtti.Programa, Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdür Sami Sağdıç, KİGAL Okul Müdürü İbrahim Önal ile öğrenciler katıldı.
KONYA (AA) - Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi tarafından "Yeni sınav sistemi ve motivasyon" konusunda seminer düzenlendi. Okulun 11 ve 12. sınıf...

KONYA (AA) - Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi tarafından "Yeni sınav sistemi ve motivasyon" konusunda seminer düzenlendi.

Okulun 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin katıldığı seminer, Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

KTO Karatay Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Ali Bozgedik, öğrencilere yeni sınav sitemi hakkında bilgiler verdi.

Bozgedik, öğrencilerin hedeflerine ulaşabilmeleri için planlı çalışmaları gerektiğini belirtti.

Programa, Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdür Sami Sağdıç, KİGAL Okul Müdürü İbrahim Önal ile öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.