pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Aydın, Öğrencilerle Tecrübelerini Paylaştı

21.12.2017 - 12:48, Güncelleme: 21.12.2017 - 12:48
 

Başkan Aydın, Öğrencilerle Tecrübelerini Paylaştı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Sivas İl Müdürlüğü tarafından organize edilen "Zoru Başaranlar" adlı programda...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Sivas İl Müdürlüğü tarafından organize edilen "Zoru Başaranlar" adlı programda üniversite öğrencileriyle buluştu. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın Cumhuriyet Üniversitesi yerleşkesinde bulunan yurtlarda kalan üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. İlk olarak öğrencilerle akşam yemeği yiyen Başkan Aydın, daha sonra yurtlardaki tesisleri ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar diledi. Aydın daha sonra "Zoru Başaranlar" adlı programda öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.Öğrencilere seslenen Aydın, şunları kaydetti:"Lütfen kendinizi yetersiz görmeyin. Her birinizin bu ülke için değer ve potansiyel olduğuna önce kendiniz inanın. Öz güveniniz düşmesin, her zaman yükselsin. Bugün Cumhurbaşkanı, Başbakan kısaca bu ülkeyi yöneten insanlar köylü çocukları. Köylerde yetişerek eğitimlerini tamamlamış insanlar. Bugün ülkeyi yönetiyorlar, yarın siz de bu ülkeyi yönetebilirsiniz." Aydın, "Buradan mezun olduğunuzda diploması olan bir insan yerine, kendini yetiştirmiş birer birey olmayı hedeflemelisiniz. Günümüz şartlarında en az iki yabancı dil bilmelisiniz. Bununla beraber kendinizi bu şekilde yetiştirirseniz arayan değil aranan insanlar olursunuz ve emeğinizin karşılığını alırsınız." tavsiyelerinde bulundu.Konuşmaların ardından öğrenciler merak ettikleri bazı konuları Aydın'a sorma imkanı buldu. Bir öğrencinin Ayasofya'ya gezi talebini geri çevirmeyen Aydın, salondan alkış aldı.Programın anısına KYK İl Müdürü Erdoğan Tunç, Aydın'a öğrenciler tarafından yapılan içerisinde Ayet-el Kürsi yazan ebru çalışmasını hediye etti.
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Sivas İl Müdürlüğü tarafından organize edilen "Zoru Başaranlar" adlı programda...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Sivas İl Müdürlüğü tarafından organize edilen "Zoru Başaranlar" adlı programda üniversite öğrencileriyle buluştu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın Cumhuriyet Üniversitesi yerleşkesinde bulunan yurtlarda kalan üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

İlk olarak öğrencilerle akşam yemeği yiyen Başkan Aydın, daha sonra yurtlardaki tesisleri ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar diledi.

Aydın daha sonra "Zoru Başaranlar" adlı programda öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

Öğrencilere seslenen Aydın, şunları kaydetti:

"Lütfen kendinizi yetersiz görmeyin. Her birinizin bu ülke için değer ve potansiyel olduğuna önce kendiniz inanın. Öz güveniniz düşmesin, her zaman yükselsin. Bugün Cumhurbaşkanı, Başbakan kısaca bu ülkeyi yöneten insanlar köylü çocukları. Köylerde yetişerek eğitimlerini tamamlamış insanlar. Bugün ülkeyi yönetiyorlar, yarın siz de bu ülkeyi yönetebilirsiniz."

Aydın, "Buradan mezun olduğunuzda diploması olan bir insan yerine, kendini yetiştirmiş birer birey olmayı hedeflemelisiniz. Günümüz şartlarında en az iki yabancı dil bilmelisiniz. Bununla beraber kendinizi bu şekilde yetiştirirseniz arayan değil aranan insanlar olursunuz ve emeğinizin karşılığını alırsınız." tavsiyelerinde bulundu.

Konuşmaların ardından öğrenciler merak ettikleri bazı konuları Aydın'a sorma imkanı buldu. Bir öğrencinin Ayasofya'ya gezi talebini geri çevirmeyen Aydın, salondan alkış aldı.

Programın anısına KYK İl Müdürü Erdoğan Tunç, Aydın'a öğrenciler tarafından yapılan içerisinde Ayet-el Kürsi yazan ebru çalışmasını hediye etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.