pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi

21.12.2017 - 10:13, Güncelleme: 21.12.2017 - 10:13
 

Hentbol Kadınlar Süper Ligi

Ligin 10'uncu haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Yenimahalle Belediyespor, rakibini 39-30 mağlup etti

ANKARA (AA) - Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 10'uncu haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Yenimahalle Belediyespor, rakibini 39-30 mağlup etti.Yenimahalle Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Dünya Hentbol Şampiyonası için milli takımlarına giden oyuncuları nedeniyle 3 maçı ertelenen Yenimahalle Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı galibiyetle puanını 12'ye çıkardı. THF Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı, Okan Yurt ve Abdullah Özdeniz hakem ikilisi yönetirken, Yenimahalle Belediyespor mücadeleye Isabella, Fatma, Gülsüm, Kati, Valeria, Radojevic ve Olga yedilisiyle çıktı.Maçın ilk yarısını 19-14 önde bitiren Yenimahalle Belediyespor, ikinci yarıda farkı açtı. Karşılaşma, 39-30 Yenimahalle Belediyespor'un galibiyetiyle tamamlandı.Yenimahalle Belediyespor, bir diğer erteleme maçı için 23 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Eskişehir Şehir Koleji ile karşılaşacak.
Ligin 10'uncu haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Yenimahalle Belediyespor, rakibini 39-30 mağlup etti

ANKARA (AA) - Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 10'uncu haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Yenimahalle Belediyespor, rakibini 39-30 mağlup etti.

Yenimahalle Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Dünya Hentbol Şampiyonası için milli takımlarına giden oyuncuları nedeniyle 3 maçı ertelenen Yenimahalle Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı galibiyetle puanını 12'ye çıkardı.

THF Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı, Okan Yurt ve Abdullah Özdeniz hakem ikilisi yönetirken, Yenimahalle Belediyespor mücadeleye Isabella, Fatma, Gülsüm, Kati, Valeria, Radojevic ve Olga yedilisiyle çıktı.

Maçın ilk yarısını 19-14 önde bitiren Yenimahalle Belediyespor, ikinci yarıda farkı açtı. Karşılaşma, 39-30 Yenimahalle Belediyespor'un galibiyetiyle tamamlandı.

Yenimahalle Belediyespor, bir diğer erteleme maçı için 23 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Eskişehir Şehir Koleji ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.