pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Gül Askerlerle Bir Araya Geldi

20.12.2017 - 14:53, Güncelleme: 20.12.2017 - 14:53
 

Vali Gül Askerlerle Bir Araya Geldi

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığını ziyaret ederek askerlerle yemek yedi. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığını ziyaret ederek askerlerle yemek yedi. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Gül, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan ile karavanadan yemek alarak mehmetçiklerle aynı masada bir araya geldi. İçişleri Bakanlığının yeni genelgesine göre yapılan "Allah'ımıza hamdolsun, milletimiz var olsun" duasının ardından Vali Gül'ün "Afiyet Olsun" demesi ile yemekler yenildi. Yemeğin sonunda günün anısına Gül ve Erbakan, tugay bahçesine fidan dikti. Fidanı, Vali Davut Gül'ün diktiğine dair künye asıldı. Vali Gül, son olarak Erbakan'ı da makamında ziyaret ederek, şeref defterini imzaladı.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığını ziyaret ederek askerlerle yemek yedi. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığını ziyaret ederek askerlerle yemek yedi.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Gül, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan ile karavanadan yemek alarak mehmetçiklerle aynı masada bir araya geldi.

İçişleri Bakanlığının yeni genelgesine göre yapılan "Allah'ımıza hamdolsun, milletimiz var olsun" duasının ardından Vali Gül'ün "Afiyet Olsun" demesi ile yemekler yenildi.

Yemeğin sonunda günün anısına Gül ve Erbakan, tugay bahçesine fidan dikti.

Fidanı, Vali Davut Gül'ün diktiğine dair künye asıldı.

Vali Gül, son olarak Erbakan'ı da makamında ziyaret ederek, şeref defterini imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.