pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Kutsal Emanetler" Sergisine Yoğun İlgi

20.12.2017 - 11:03, Güncelleme: 20.12.2017 - 11:03
 

"Kutsal Emanetler" Sergisine Yoğun İlgi

Beypazarı'nda açılan sergiyi 6 bin kişi gezdi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde açılan "Kutsal Emanetler" sergisini yaklaşık 6 bin kişi gezdi.Beypazarı Belediye Başkanlığının katkıları ile Kent Tarihi Müzesi'nde açılan "Kutsal Emanetler" sergisi tamamlandı.Saat 09.00 ile 17.00 arasında 15 gün açık kalan sergiyi yaklaşık 6 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.Belediyenin Kültür Müdürü Zafer Poyraz, yaptığı açıklamada, kutsal emanetler arasında Hz. Muhammed'in sakal-ı şeriflerinin de bulunduğunu söyledi.Sergideki el yazması Kur'an-ı Kerim ve diğer değerli emanetlerin oldukça ilgi çektiğini dile getiren Poyraz, katılımcıların bu sergi ile müzedeki diğer eserleri de görme imkanı bulduğunu sözlerine ekledi.
Beypazarı'nda açılan sergiyi 6 bin kişi gezdi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde açılan "Kutsal Emanetler" sergisini yaklaşık 6 bin kişi gezdi.

Beypazarı Belediye Başkanlığının katkıları ile Kent Tarihi Müzesi'nde açılan "Kutsal Emanetler" sergisi tamamlandı.

Saat 09.00 ile 17.00 arasında 15 gün açık kalan sergiyi yaklaşık 6 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Belediyenin Kültür Müdürü Zafer Poyraz, yaptığı açıklamada, kutsal emanetler arasında Hz. Muhammed'in sakal-ı şeriflerinin de bulunduğunu söyledi.

Sergideki el yazması Kur'an-ı Kerim ve diğer değerli emanetlerin oldukça ilgi çektiğini dile getiren Poyraz, katılımcıların bu sergi ile müzedeki diğer eserleri de görme imkanı bulduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.