pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aeü'de Kalite Çalışmaları

20.12.2017 - 09:33, Güncelleme: 20.12.2017 - 09:33
 

Aeü'de Kalite Çalışmaları

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ) "ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi" dış tetkiki hazırlık toplantısı yapıldığı bildirildi.Üniversiteden...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ) "ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi" dış tetkiki hazırlık toplantısı yapıldığı bildirildi.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, "ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardı" kapsamında, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılacak dış tetkik hazırlıklarının 19 Aralık Senato salonunda gerçekleşen açılış toplantısı ile başladığı belirtildi.Açıklamada, görüşlerine yer verilen Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, 2015 yılında göreve geldiğinde kalite çalışmalarına başladıklarını ifade etti. Üniversite olarak temel anlayışlarının kaliteli bir eğitim-öğretim vermek ve idari yapıda hizmet etmek olduğunu vurgulayan Karakaya, bu amaç kapsamında çalışmalar yürüttüklerini ve tüm üniversite çalışanlarının kaliteyi içselleştirdiğini dile getirdi.Kalite çalışmalarına "ISO 9001:2015" versiyonu ile hazırlık yaptıklarını ve aşama aşama ilerlediklerini aktaran Karakaya, şunları kaydetti:"Bu kapsamda plan çalışmaları yaptık ve planda yenilikler gerçekleştirdik. Kalite çalışmalarında gayretin bir parçası olduk. Bütün personelimiz bir eğitim sürecinden geçerek kaliteyi artık tüm çalışmalarında uygulamaya başladılar. YÖK dış değerlendirmesinden üniversitemiz büyük bir performans sergiledi ve bu değerlendirmeden olumlu sonuç alarak TSE dış tetkike hazırlandık. Amacımız bu süreci yaşarken kalite standartlarında tescillenmek."TSE görevlisi Bahattin Eroğlu da önemli bir sürecin başlangıcı için üniversitede olduklarına vurgu yaptı. Eroğlu, bu sürecin olumlu geçmesi dileğinde bulunarak amaçlarının sistemi inceleyip uygunluk derecesini belirlemek olduğunu kaydetti.Toplantıya, Rektör Yardımcısı Ahmet Gökbel, Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Ergin Kariptaş, TSE görevlileri Süleyman Selim Ulaş, İbrahim Arslan, Hakan Şengel ile Yılmaz Emektar katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ) "ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi" dış tetkiki hazırlık toplantısı yapıldığı bildirildi.Üniversiteden...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ) "ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi" dış tetkiki hazırlık toplantısı yapıldığı bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, "ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardı" kapsamında, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılacak dış tetkik hazırlıklarının 19 Aralık Senato salonunda gerçekleşen açılış toplantısı ile başladığı belirtildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, 2015 yılında göreve geldiğinde kalite çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

Üniversite olarak temel anlayışlarının kaliteli bir eğitim-öğretim vermek ve idari yapıda hizmet etmek olduğunu vurgulayan Karakaya, bu amaç kapsamında çalışmalar yürüttüklerini ve tüm üniversite çalışanlarının kaliteyi içselleştirdiğini dile getirdi.

Kalite çalışmalarına "ISO 9001:2015" versiyonu ile hazırlık yaptıklarını ve aşama aşama ilerlediklerini aktaran Karakaya, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda plan çalışmaları yaptık ve planda yenilikler gerçekleştirdik. Kalite çalışmalarında gayretin bir parçası olduk. Bütün personelimiz bir eğitim sürecinden geçerek kaliteyi artık tüm çalışmalarında uygulamaya başladılar. YÖK dış değerlendirmesinden üniversitemiz büyük bir performans sergiledi ve bu değerlendirmeden olumlu sonuç alarak TSE dış tetkike hazırlandık. Amacımız bu süreci yaşarken kalite standartlarında tescillenmek."

TSE görevlisi Bahattin Eroğlu da önemli bir sürecin başlangıcı için üniversitede olduklarına vurgu yaptı.

Eroğlu, bu sürecin olumlu geçmesi dileğinde bulunarak amaçlarının sistemi inceleyip uygunluk derecesini belirlemek olduğunu kaydetti.

Toplantıya, Rektör Yardımcısı Ahmet Gökbel, Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Ergin Kariptaş, TSE görevlileri Süleyman Selim Ulaş, İbrahim Arslan, Hakan Şengel ile Yılmaz Emektar katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.