pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Kamçı Muhtarlarla Buluştu

19.12.2017 - 15:38, Güncelleme: 19.12.2017 - 15:38
 

Vali Kamçı Muhtarlarla Buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, merkez Melikgazi ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, merkez Melikgazi ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Kamçı, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda muhtarların şikayet, talep ve önerilerini dinlemek üzere gerçekleştirilen toplantıda Melikgazi ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kamçı, muhtarlarla bir kez daha bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. İkinci dönem muhtarlar toplantısının ikincisini Melikgazi muhtarlarıyla birlikte yaptıklarını belirten Kamçı, verimli bir toplantı olduğunu belirtti.Toplantıların amacının muhtarların sorunlarına yardımcı olmak olduğunu kaydeden Kamçı, "Kaymakamımız, belediye başkanımız ve bu işi bilen arkadaşlarımız burada. Dolayısıyla hizmetlerle alakalı bir nebze dertlerinize çare bulabilirsek bizim için yararlı olacak diye düşünüyoruz." ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından mahalle muhtarları, söz alarak mahallelerinin sorunları, sıkıntıları ve ihtiyaçlarını dile getirdi. Toplantıya, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçede görev yapan idareciler ve muhtarlar katıldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, merkez Melikgazi ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, merkez Melikgazi ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Kamçı, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda muhtarların şikayet, talep ve önerilerini dinlemek üzere gerçekleştirilen toplantıda Melikgazi ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kamçı, muhtarlarla bir kez daha bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

İkinci dönem muhtarlar toplantısının ikincisini Melikgazi muhtarlarıyla birlikte yaptıklarını belirten Kamçı, verimli bir toplantı olduğunu belirtti.

Toplantıların amacının muhtarların sorunlarına yardımcı olmak olduğunu kaydeden Kamçı, "Kaymakamımız, belediye başkanımız ve bu işi bilen arkadaşlarımız burada. Dolayısıyla hizmetlerle alakalı bir nebze dertlerinize çare bulabilirsek bizim için yararlı olacak diye düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından mahalle muhtarları, söz alarak mahallelerinin sorunları, sıkıntıları ve ihtiyaçlarını dile getirdi.

Toplantıya, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçede görev yapan idareciler ve muhtarlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.