pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'deki Cinayet Davası

19.12.2017 - 14:28, Güncelleme: 19.12.2017 - 14:28
 

Eskişehir'deki Cinayet Davası

Tartıştığı 16 yaşındaki arkadaşını bıçaklayarak öldüren sanığın tahliye talebi reddedildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, açık hava sinemasında çıkan tartışma sonucu arkadaşını bıçaklayarak öldüren tutuklu sanık ile suça sürüklenen 3 tutuksuz kişinin yargılanmasına başlandı. Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında, tutuklu sanık K.O. (17), olayla ilişkisi olduğu şüphesiyle tutuksuz yargılanan K.Y. (14), A.O. (15) ve R.A. (17), maktul Osman Uygurlu'nun (16) ailesi ile avukatları hazır bulundu. Mahkeme heyeti, savcının iddianameyi okumasının ardından sanıklardan savunma yapmasını istedi.Tutuklu sanık K.O, pişman olduğunu dile getirdi.Olay gecesi sinemaya gittiklerini belirten K.O, "Öndeki 5 kişiden Osman, arkadaşımıza 'Neden sevgilime baktın?' dedi. Daha sonra kavga çıktı. Osman'ın elinde bıçak gördüm. Eline vurunca bıçak yere düştü. Ben elime aldım. Kendimi savunmak için bıçağı salladım. Öldürme niyetim yoktu. Ailesine başsağlığı diliyorum." diye konuştu. Sanık K.O, tahliye talebinde bulundu.İddianamedeki suçlamaları kabul etmeyen tutuksuz sanıklar ise olayla ilgili bağlantılarının olmadığını belirterek, beraat talep etti. Mahkeme heyeti, sanıkların mevcut durumunun devamına karar vererek, duruşmayı 16 Ocak 2018'e erteledi. Açık hava sinemasında temmuz ayında çıkan kavgada arkadaşı Osman Uygurlu'yu bıçakla öldürüp kaçan K.O, ertesi gün yakalandıktan sonra tutuklanmıştı.
Tartıştığı 16 yaşındaki arkadaşını bıçaklayarak öldüren sanığın tahliye talebi reddedildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, açık hava sinemasında çıkan tartışma sonucu arkadaşını bıçaklayarak öldüren tutuklu sanık ile suça sürüklenen 3 tutuksuz kişinin yargılanmasına başlandı.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında, tutuklu sanık K.O. (17), olayla ilişkisi olduğu şüphesiyle tutuksuz yargılanan K.Y. (14), A.O. (15) ve R.A. (17), maktul Osman Uygurlu'nun (16) ailesi ile avukatları hazır bulundu.

Mahkeme heyeti, savcının iddianameyi okumasının ardından sanıklardan savunma yapmasını istedi.

Tutuklu sanık K.O, pişman olduğunu dile getirdi.

Olay gecesi sinemaya gittiklerini belirten K.O, "Öndeki 5 kişiden Osman, arkadaşımıza 'Neden sevgilime baktın?' dedi. Daha sonra kavga çıktı. Osman'ın elinde bıçak gördüm. Eline vurunca bıçak yere düştü. Ben elime aldım. Kendimi savunmak için bıçağı salladım. Öldürme niyetim yoktu. Ailesine başsağlığı diliyorum." diye konuştu.

Sanık K.O, tahliye talebinde bulundu.

İddianamedeki suçlamaları kabul etmeyen tutuksuz sanıklar ise olayla ilgili bağlantılarının olmadığını belirterek, beraat talep etti.

Mahkeme heyeti, sanıkların mevcut durumunun devamına karar vererek, duruşmayı 16 Ocak 2018'e erteledi.

Açık hava sinemasında temmuz ayında çıkan kavgada arkadaşı Osman Uygurlu'yu bıçakla öldürüp kaçan K.O, ertesi gün yakalandıktan sonra tutuklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.