pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Samsung Galaxy Note8 Star Wars Özel Koleksiyonu N11.com'da

Spor 19.12.2017 - 10:53, Güncelleme: 19.12.2017 - 10:53
 

Samsung Galaxy Note8 Star Wars Özel Koleksiyonu N11.com'da

Samsung Galaxy Note8, Star Wars özel paketi n11.com'da satışta

İSTANBUL (AA) - Samsung ve Disney iş birliğiyle, Star Wars'ın heyecanla beklenen yeni filmi Star Wars, The Last Jedi için hazırlanan sınırlı sayıdaki Samsung Galaxy Note8, Star Wars özel paketi n11.com'da satışta. Şirketten yapılan açıklamaya göre, siyah renk Samsung Galaxy Note8, Samsung Gear S3 Frontier, Star Wars The Last Jedi temalı Samsung Alcantara Galaxy Note8 kılıfı, Samsung Evo Plus 64 GB microSD kart ve Hasbro Star Wars Black Series Edition Action Figure ürünlerinden oluşan paket n11.com'a özel 5 bin 999 liradan satışa sunuldu. Star Wars hayranlarının ve teknoloji meraklılarının büyük ilgi gösterdiği, akıllı telefondan akıllı saate, temalı telefon kılıfından aksiyon figürü ve microSD karta kadar birçok özel ürünle dolu paket, n11.com'a özel satışta.
Samsung Galaxy Note8, Star Wars özel paketi n11.com'da satışta

İSTANBUL (AA) - Samsung ve Disney iş birliğiyle, Star Wars'ın heyecanla beklenen yeni filmi Star Wars, The Last Jedi için hazırlanan sınırlı sayıdaki Samsung Galaxy Note8, Star Wars özel paketi n11.com'da satışta.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, siyah renk Samsung Galaxy Note8, Samsung Gear S3 Frontier, Star Wars The Last Jedi temalı Samsung Alcantara Galaxy Note8 kılıfı, Samsung Evo Plus 64 GB microSD kart ve Hasbro Star Wars Black Series Edition Action Figure ürünlerinden oluşan paket n11.com'a özel 5 bin 999 liradan satışa sunuldu.

Star Wars hayranlarının ve teknoloji meraklılarının büyük ilgi gösterdiği, akıllı telefondan akıllı saate, temalı telefon kılıfından aksiyon figürü ve microSD karta kadar birçok özel ürünle dolu paket, n11.com'a özel satışta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.