pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Doğanşar'da Belediye Çalışanlarına Seminer Verildi

15.12.2017 - 14:53, Güncelleme: 15.12.2017 - 14:53
 

Doğanşar'da Belediye Çalışanlarına Seminer Verildi

SİVAS (AA) - Doğanşar ilçesinde belediye çalışanları için iletişim konulu eğitim semineri düzenlendi.Doğanşar Belediye Başkanlığı ve Orta Anadolu...

SİVAS (AA) - Doğanşar ilçesinde belediye çalışanları için iletişim konulu eğitim semineri düzenlendi.Doğanşar Belediye Başkanlığı ve Orta Anadolu (ORAN ) Kalkınma Ajansı 2017 Teknik Destek Programı kapsamında, 13 belediye personeline 2 gün süreyle iletişim eğitimi verildi.Seminerin sonunda düzenlenen törenle 13 kişi ORAN katılım belgesi almaya hak kazandı.Belediye Başkanı Necdet Oktay Karaman, törende yaptığı konuşmada, bu tür eğitim seminerlerini kurum ve kuruluşların daha sağlıklı hizmet vermesi açısında önemli olduğunu söyledi.Eğitim Uzmanı Nilgün Tuluk da bu tür etkinliklerin çalışan personeli daha verimli kıldığını aktardı.
SİVAS (AA) - Doğanşar ilçesinde belediye çalışanları için iletişim konulu eğitim semineri düzenlendi.Doğanşar Belediye Başkanlığı ve Orta Anadolu...

SİVAS (AA) - Doğanşar ilçesinde belediye çalışanları için iletişim konulu eğitim semineri düzenlendi.

Doğanşar Belediye Başkanlığı ve Orta Anadolu (ORAN ) Kalkınma Ajansı 2017 Teknik Destek Programı kapsamında, 13 belediye personeline 2 gün süreyle iletişim eğitimi verildi.

Seminerin sonunda düzenlenen törenle 13 kişi ORAN katılım belgesi almaya hak kazandı.

Belediye Başkanı Necdet Oktay Karaman, törende yaptığı konuşmada, bu tür eğitim seminerlerini kurum ve kuruluşların daha sağlıklı hizmet vermesi açısında önemli olduğunu söyledi.

Eğitim Uzmanı Nilgün Tuluk da bu tür etkinliklerin çalışan personeli daha verimli kıldığını aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.