pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Arıcı'dan Çayırhan Muhtarlığına Ziyaret

15.12.2017 - 14:03, Güncelleme: 15.12.2017 - 14:03
 

Arıcı'dan Çayırhan Muhtarlığına Ziyaret

ANKARA (AA) - Nallıhan Belediye Başkanı Yardımcısı Gökhan Arıcı, Çayırhan muhtarlığını ziyaret ederek sorunlar hakkında Muhtar Bilal Şerbetçi'den...

ANKARA (AA) - Nallıhan Belediye Başkanı Yardımcısı Gökhan Arıcı, Çayırhan muhtarlığını ziyaret ederek sorunlar hakkında Muhtar Bilal Şerbetçi'den bilgi aldı. Arıcı, mahallenin altyapı sorunlarının birçoğunu çözdüklerini ifade ederek, "Zaman zaman mahallelere ziyaretlerde bulunuyoruz. Bugün de Çayırhan Muhtarı Bilal Şerbetçi'yi ziyaret ettik. Çayırhan'ın bazı sorunlarını paylaşma ve istişare etme fırsatı bulduk." dedi.Şerbetçi de hizmetleri için Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş'a ve ziyareti için Arıcı'ya teşekkür etti.
ANKARA (AA) - Nallıhan Belediye Başkanı Yardımcısı Gökhan Arıcı, Çayırhan muhtarlığını ziyaret ederek sorunlar hakkında Muhtar Bilal Şerbetçi'den...

ANKARA (AA) - Nallıhan Belediye Başkanı Yardımcısı Gökhan Arıcı, Çayırhan muhtarlığını ziyaret ederek sorunlar hakkında Muhtar Bilal Şerbetçi'den bilgi aldı.

Arıcı, mahallenin altyapı sorunlarının birçoğunu çözdüklerini ifade ederek, "Zaman zaman mahallelere ziyaretlerde bulunuyoruz. Bugün de Çayırhan Muhtarı Bilal Şerbetçi'yi ziyaret ettik. Çayırhan'ın bazı sorunlarını paylaşma ve istişare etme fırsatı bulduk." dedi.

Şerbetçi de hizmetleri için Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş'a ve ziyareti için Arıcı'ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.