pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Büyükkılıç'tan Esnaf Ziyareti

15.12.2017 - 13:23, Güncelleme: 15.12.2017 - 13:23
 

Başkan Büyükkılıç'tan Esnaf Ziyareti

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Dağı Kış Sporları Merkezi ve Tekir Yaylası'nda bulunan esnafı ziyaret etti.Büyükkılıç,...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Dağı Kış Sporları Merkezi ve Tekir Yaylası'nda bulunan esnafı ziyaret etti.Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Erciyes Dağı’nın kayak merkezi dışında, ayrıca doğal park olduğunu belirterek, bunun bölge esnafı için büyük önem taşıdığını vurguladı.Erciyes Dağı'nın, Anadolu ve Türkiye için bir şans olduğu aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti:"İlçe sınırları içerisinde yer alan Erciyes Dağı bir doğal park niteliğindedir. Organik olarak üretilen bal ile yine burada yaşayan bölge halının ürettiği doğal peynir, tereyağı gelen turistler için bir aranılan organik ürünler olduğu kadar bölge halkının geçim ve esnafın geçim kaynağıdır. Tamamen yöresel yiyecek ve el sanat ürünlerini satışa sunan esnafımızı ziyaret ederek, sohbet ettik. Kış sezonunun açılması ile hayırlı olsun diyerek, bol kazançlar temennisinde bulunduk."
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Dağı Kış Sporları Merkezi ve Tekir Yaylası'nda bulunan esnafı ziyaret etti.Büyükkılıç,...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Dağı Kış Sporları Merkezi ve Tekir Yaylası'nda bulunan esnafı ziyaret etti.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Erciyes Dağı’nın kayak merkezi dışında, ayrıca doğal park olduğunu belirterek, bunun bölge esnafı için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Erciyes Dağı'nın, Anadolu ve Türkiye için bir şans olduğu aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"İlçe sınırları içerisinde yer alan Erciyes Dağı bir doğal park niteliğindedir. Organik olarak üretilen bal ile yine burada yaşayan bölge halının ürettiği doğal peynir, tereyağı gelen turistler için bir aranılan organik ürünler olduğu kadar bölge halkının geçim ve esnafın geçim kaynağıdır. Tamamen yöresel yiyecek ve el sanat ürünlerini satışa sunan esnafımızı ziyaret ederek, sohbet ettik. Kış sezonunun açılması ile hayırlı olsun diyerek, bol kazançlar temennisinde bulunduk."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.