pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

15.12.2017 - 13:03, Güncelleme: 15.12.2017 - 13:03
 

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

Sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyon sırasında, üzerinde taşıdığı uyuşturucuyu yutan ve hastanede tedavi altına alınan kadının kardeşi de yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyon sırasında, üzerinde taşıdığı uyuşturucuyu yutan ve hastanede tedavi altına alınan kadının kardeşi de gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 11 Aralık'ta Şirintepe Mahallesi'nde belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Polis ekiplerini fark eden K.U. adlı kadın, üzerinde bulunan poşetteki 18 gram bonzaiyi yuttu. Ekipler tarafından Yunusemre Devlet Hastanesine götürülen K.U. ile kardeşi D.U. (15) gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan D.U, polis ekiplerinin ısrarlı takibi sonucu satışa hazır 10 çıkı sentetik uyuşturucu bonzai ile birlikte sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda yakalandı.Ele geçirilen uyuşturucunun halen hastanede tedavi gören K.U'ya ait olduğu iddia edildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyon sırasında, üzerinde taşıdığı uyuşturucuyu yutan ve hastanede tedavi altına alınan kadının kardeşi de yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyon sırasında, üzerinde taşıdığı uyuşturucuyu yutan ve hastanede tedavi altına alınan kadının kardeşi de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 11 Aralık'ta Şirintepe Mahallesi'nde belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Polis ekiplerini fark eden K.U. adlı kadın, üzerinde bulunan poşetteki 18 gram bonzaiyi yuttu.

Ekipler tarafından Yunusemre Devlet Hastanesine götürülen K.U. ile kardeşi D.U. (15) gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan D.U, polis ekiplerinin ısrarlı takibi sonucu satışa hazır 10 çıkı sentetik uyuşturucu bonzai ile birlikte sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda yakalandı.

Ele geçirilen uyuşturucunun halen hastanede tedavi gören K.U'ya ait olduğu iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.