pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

14.12.2017 - 12:58, Güncelleme: 14.12.2017 - 12:58
 

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen 5 zanlı gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı.Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Fevziçakmak ve Gazipaşa mahallelerinde belirlenen 6 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle yapılan arama ve kontrollerde 199 gram sentetik uyuşturucu, bir pompalı tüfek, biri kuru sıkı 2 tabanca ile 53 fişek ele geçirildi.Operasyonda S.T, F.T, H.Ç, K.Ç. ve B.T. gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen 5 zanlı gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Fevziçakmak ve Gazipaşa mahallelerinde belirlenen 6 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle yapılan arama ve kontrollerde 199 gram sentetik uyuşturucu, bir pompalı tüfek, biri kuru sıkı 2 tabanca ile 53 fişek ele geçirildi.

Operasyonda S.T, F.T, H.Ç, K.Ç. ve B.T. gözaltına alındı.

Zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.