pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ürgüplü Öğrenciler Anıtkabir'i Ziyaret Etti

13.12.2017 - 14:08, Güncelleme: 13.12.2017 - 14:08
 

Ürgüplü Öğrenciler Anıtkabir'i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR (AA) - Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan "Geleceğe İz Bırakanlar" projesi kapsamında, ilçedeki Ayhan Ertük İlkokulu öğrencileri...

NEVŞEHİR (AA) - Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan "Geleceğe İz Bırakanlar" projesi kapsamında, ilçedeki Ayhan Ertük İlkokulu öğrencileri Anıtkabir'e götürüldü.Programla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan okul müdürü Kenan Çalışkan, ziyarete 82 öğrenci ve 23 öğrenci velisinin katıldığını belirtti.Çalışkan, "Cumhuriyetin kurucusu, Kurtuluş Savaşının önderi Atamızı kabri başında ziyaret ettik. Öğrencilerin vatanına, milletine, cumhuriyetine sevgi ve saygılarının daha da güçlenmesini hedefliyoruz." diye konuştu.Kafile ziyaretin ardından ilçeye döndü.
NEVŞEHİR (AA) - Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan "Geleceğe İz Bırakanlar" projesi kapsamında, ilçedeki Ayhan Ertük İlkokulu öğrencileri...

NEVŞEHİR (AA) - Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan "Geleceğe İz Bırakanlar" projesi kapsamında, ilçedeki Ayhan Ertük İlkokulu öğrencileri Anıtkabir'e götürüldü.

Programla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan okul müdürü Kenan Çalışkan, ziyarete 82 öğrenci ve 23 öğrenci velisinin katıldığını belirtti.

Çalışkan, "Cumhuriyetin kurucusu, Kurtuluş Savaşının önderi Atamızı kabri başında ziyaret ettik. Öğrencilerin vatanına, milletine, cumhuriyetine sevgi ve saygılarının daha da güçlenmesini hedefliyoruz." diye konuştu.

Kafile ziyaretin ardından ilçeye döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.